|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:08 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna yo! yo Matka! *wywija rekami jak jakis ZIOM* aaa!! gonk co ci sie stalo?! ktos cie napadl?! gonk normalnie dzisiaj dostalam 4 ze sprawdzianu z histori i poraz pierwszy(dzieki mej luv Ozzwald) zaliczylam sprawdzian z matmy rofl 4laugh a ja ze spr z histy mialam 3 i 4 na koniec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:10 am
~~lena-undesaid~~ a ja ze spr z histy mialam 3 i 4 na koniec xp ja tez na polrocze mialam 4... ale teraz chce miec 5 xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:12 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ a ja ze spr z histy mialam 3 i 4 na koniec xp ja tez na polrocze mialam 4... ale teraz chce miec 5 xd domokun nom ja tez ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:15 am
hej wszystkim... mwhahaha twisted heart 6 z historii.... heart i mam cudowne miejsce z widokiem na starozytny Rzym heart
musze cos sprzedac żeby kupic sobie fresh grass skirt..... tylko co... ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:16 am
Kimagure-chan hej wszystkim... mwhahaha twisted heart 6 z historii.... heart i mam cudowne miejsce z widokiem na starozytny Rzym heart musze cos sprzedac żeby kupic sobie fresh grass skirt..... tylko co... ninja ninja i co sie chwalisz ze masz szesc... xp pojde na konkurs i tez bede miec 6 pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:18 am
Kimagure-chan hej wszystkim... mwhahaha twisted heart 6 z historii.... heart i mam cudowne miejsce z widokiem na starozytny Rzym heart musze cos sprzedac żeby kupic sobie fresh grass skirt..... tylko co... ninja ninja te renifery blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:19 am
o ja... nie wiedzialam ze ta spudniczka taka droga jest eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:23 am
~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan hej wszystkim... mwhahaha twisted heart 6 z historii.... heart i mam cudowne miejsce z widokiem na starozytny Rzym heart musze cos sprzedac żeby kupic sobie fresh grass skirt..... tylko co... ninja ninja te renifery blaugh nocoty sweatdrop one sa za tanie a spodniczka za droga... help me crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:25 am
Kimagure-chan ~~lena-undesaid~~ Kimagure-chan hej wszystkim... mwhahaha twisted heart 6 z historii.... heart i mam cudowne miejsce z widokiem na starozytny Rzym heart musze cos sprzedac żeby kupic sobie fresh grass skirt..... tylko co... ninja ninja te renifery blaugh nocoty sweatdrop one sa za tanie a spodniczka za droga... help me crying heart rolleyes ło matko!! pomozcie mi zdobyć glupie pixele bo sie zabije gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:27 am
Aidanna rolleyes ło matko!! pomozcie mi zdobyć glupie pixele bo sie zabije gonk pffff.. neutral odezwała sie..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:28 am
Kimagure-chan Aidanna rolleyes ło matko!! pomozcie mi zdobyć glupie pixele bo sie zabije gonk pffff.. neutral odezwała sie..... sweatdrop co? co ja znowu... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:29 am
Aidanna Kimagure-chan Aidanna rolleyes ło matko!! pomozcie mi zdobyć glupie pixele bo sie zabije gonk pffff.. neutral odezwała sie..... sweatdrop co? co ja znowu... confused nonieno niiic rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:30 am
Kimagure-chan Aidanna Kimagure-chan Aidanna rolleyes ło matko!! pomozcie mi zdobyć glupie pixele bo sie zabije gonk pffff.. neutral odezwała sie..... sweatdrop co? co ja znowu... confused nonieno niiic rofl rofl rofl mhmm... tia... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:37 am