|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:34 am
Lavagetas_heqetai jak ty na mnie mowisz ;P hej Lena witu......... czipowe karty.... o jezu, moja matka ma tego w domu pelno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:36 am
Lavagetas_heqetai jak ty na mnie mowisz ;P hej Lena XD W ogole moi rodzice wymyslili wczoraj nowe przeklenstwo- ty precie kuty XD Ave lena!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:37 am
Delein Lavagetas_heqetai jak ty na mnie mowisz ;P hej Lena XD W ogole moi rodzice wymyslili wczoraj nowe przeklenstwo- ty precie kuty XD Ave lena! rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:38 am
Delein Lavagetas_heqetai jak ty na mnie mowisz ;P hej Lena XD W ogole moi rodzice wymyslili wczoraj nowe przeklenstwo- ty precie kuty XD Ave lena! ejj skąd oni maja taka fuche? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:38 am
~~lena-undesaid~~ rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD z pupą na wierzchu? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:45 am
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD z pupą na wierzchu? ;] nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:47 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD z pupą na wierzchu? ;] nie blaugh sppiewala zboczone wierszyki? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:49 am
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD z pupą na wierzchu? ;] nie blaugh sppiewala zboczone wierszyki? ;D raczej chodzi o mimike i niezboczone teksty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:51 am
#Ramones - Hey Ho ,Lets Go ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:51 am
~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ rofl to moja mam keidys udawala shin chana xDD z pupą na wierzchu? ;] nie blaugh sppiewala zboczone wierszyki? ;D raczej chodzi o mimike i niezboczone teksty blaugh e tam, szkoda ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:01 am
yo! yo Matka! *wywija rekami jak jakis ZIOM*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:03 am
Aidanna yo! yo Matka! *wywija rekami jak jakis ZIOM* aaa!! gonk co ci sie stalo?! ktos cie napadl?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 7:06 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna yo! yo Matka! *wywija rekami jak jakis ZIOM* aaa!! gonk co ci sie stalo?! ktos cie napadl?! gonk normalnie dzisiaj dostalam 4 ze sprawdzianu z histori i poraz pierwszy(dzieki mej luv Ozzwald) zaliczylam sprawdzian z matmy rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|