|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:24 am
Omega Sun czesc ninja Jak ja nienawidze tych poPRLowskich zabytkow pracujacych w urzedach stressed No stos z nimi! A co sie stalo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:31 am
Delein No stos z nimi! A co sie stalo? mrgreen w sumie to nic wielkiego, ale od jakiegos czasu obserwuje, ze nic w urzedach panstwowych nie mozna zalatwic xp Siedza sobie tam takie babsztyle (ktore najczesciej prace dostaly po znajomosci), na niczym sie nie znaja, nie maja kwalifikacji, 3h jedza sniadanie wiec jest przerwa, obrazaja ludzi i zieja nienawiscia a zalatwienie czegokolwiek graniczy z cudem xp Nie rozumiem tego, bo na jedno miejsce mozna znalezc dziesiec innych bezrobotnych osob, ktore beda robic to samo z usmiechem na ustach. W jakim porabanym panstwie my zyjemy :/ A dzisiaj wlasnie taka jedna odmowila mi praktyk, na zasadzie "nie, bo nie". Pewnie obawiaja sie, ze przeszkoleni do zawodu studenci moga wygryzc ich ze stolkow ninja No bo dlaczego niby urzad mialby nie chciec darmowych pracownikow- przeszkolonych do zawodu studentow na dwa tygodnie, ktorzy beda robic wszystko za nich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:48 am
Omega Sun Delein No stos z nimi! A co sie stalo? mrgreen w sumie to nic wielkiego, ale od jakiegos czasu obserwuje, ze nic w urzedach panstwowych nie mozna zalatwic xp Siedza sobie tam takie babsztyle (ktore najczesciej prace dostaly po znajomosci), na niczym sie nie znaja, nie maja kwalifikacji, 3h jedza sniadanie wiec jest przerwa, obrazaja ludzi i zieja nienawiscia a zalatwienie czegokolwiek graniczy z cudem xp Nie rozumiem tego, bo na jedno miejsce mozna znalezc dziesiec innych bezrobotnych osob, ktore beda robic to samo z usmiechem na ustach. W jakim porabanym panstwie my zyjemy :/ A dzisiaj wlasnie taka jedna odmowila mi praktyk, na zasadzie "nie, bo nie". Pewnie obawiaja sie, ze przeszkoleni do zawodu studenci moga wygryzc ich ze stolkow ninja No bo dlaczego niby urzad mialby nie chciec darmowych pracownikow- przeszkolonych do zawodu studentow na dwa tygodnie, ktorzy beda robic wszystko za nich? Tia, taka bedzie tam na dupsku siedziec do usranej smierci....wszedzie tak jest, u nas tez zalatwienie czegos w urzedzie w jakims sensownym czasie graniczy z cudem...a jeszcze sie patrza na ciebie jak na gowno...fuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:51 am
*w mroczny sposob mowi ze go nie ma i nie bedzie pdo poniedzialku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:53 am
opcy *w mroczny sposob mowi ze go nie ma i nie bedzie pdo poniedzialku* Opcy robi najazd na Lublin ^^ Milego łikendu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 5:59 am
Delein Tia, taka bedzie tam na dupsku siedziec do usranej smierci....wszedzie tak jest, u nas tez zalatwienie czegos w urzedzie w jakims sensownym czasie graniczy z cudem...a jeszcze sie patrza na ciebie jak na gowno...fuj. pol biedy jak to w naszym urzedzie cos wymysla, ale ostatnio musialam 4 razy jezdzic do urzedu skarbowego (ktory zeby bylo fajniej jest w innym miescie 20km stad) po zaswiadczenie o dochodach bo babsztyle wciaz cos wymyslaly i ganialy po jakies zaswiadczenia zamiast raz, konkretnie powiedziec co jest potrzebne. Np wymyslily sobie, ze mam dzialalnosc gospodarcza od kilku lat, bo ona tak ma w komputerze. Chyba w wieku 10 lat ja sobie utworzylam wg jej zaczarowanego komputera xp Ale wez takiej udowodnij, ze nie masz- ona przeciez wie wszystko najlepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:00 am
opcy *w mroczny sposob mowi ze go nie ma i nie bedzie pdo poniedzialku* baw sie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:03 am
opcy *w mroczny sposob mowi ze go nie ma i nie bedzie pdo poniedzialku* http://bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/ : | ...
do miłego ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:03 am
Omega Sun Delein Tia, taka bedzie tam na dupsku siedziec do usranej smierci....wszedzie tak jest, u nas tez zalatwienie czegos w urzedzie w jakims sensownym czasie graniczy z cudem...a jeszcze sie patrza na ciebie jak na gowno...fuj. pol biedy jak to w naszym urzedzie cos wymysla, ale ostatnio musialam 4 razy jezdzic do urzedu skarbowego (ktory zeby bylo fajniej jest w innym miescie 20km stad) po zaswiadczenie o dochodach bo babsztyle wciaz cos wymyslaly i ganialy po jakies zaswiadczenia zamiast raz, konkretnie powiedziec co jest potrzebne. Np wymyslily sobie, ze mam dzialalnosc gospodarcza od kilku lat, bo ona tak ma w komputerze. Chyba w wieku 10 lat ja sobie utworzylam wg jej zaczarowanego komputera xp Ale wez takiej udowodnij, ze nie masz- ona przeciez wie wszystko najlepiej blaugh XD wiesz, mnie przez 17 lat w ogole w urzedzie miejskim wpisanej nie mieli...albo mieli pod nazwisko mojej mamy...i przez to musialam dluzej na dowod czekac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:09 am
Delein XD wiesz, mnie przez 17 lat w ogole w urzedzie miejskim wpisanej nie mieli...albo mieli pod nazwisko mojej mamy...i przez to musialam dluzej na dowod czekac... hehe... czlowiek widmo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:15 am
Omega Sun Delein XD wiesz, mnie przez 17 lat w ogole w urzedzie miejskim wpisanej nie mieli...albo mieli pod nazwisko mojej mamy...i przez to musialam dluzej na dowod czekac... hehe... czlowiek widmo xd Wyszlo do dopiero przy wyrabianiu karty czipowej do lekarza...co sie moja mama nadenerwowala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 6:29 am