Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22437 22438 22439 22440 22441 22442 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:24 am

Omega Sun
czesc ninja

Jak ja nienawidze tych poPRLowskich zabytkow pracujacych w urzedach stressed

No stos z nimi!

A co sie stalo? mrgreen
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:31 am

Delein

No stos z nimi!

A co sie stalo? mrgreen

w sumie to nic wielkiego, ale od jakiegos czasu obserwuje, ze nic w urzedach panstwowych nie mozna zalatwic xp Siedza sobie tam takie babsztyle (ktore najczesciej prace dostaly po znajomosci), na niczym sie nie znaja, nie maja kwalifikacji, 3h jedza sniadanie wiec jest przerwa, obrazaja ludzi i zieja nienawiscia a zalatwienie czegokolwiek graniczy z cudem xp Nie rozumiem tego, bo na jedno miejsce mozna znalezc dziesiec innych bezrobotnych osob, ktore beda robic to samo z usmiechem na ustach. W jakim porabanym panstwie my zyjemy :/

A dzisiaj wlasnie taka jedna odmowila mi praktyk, na zasadzie "nie, bo nie". Pewnie obawiaja sie, ze przeszkoleni do zawodu studenci moga wygryzc ich ze stolkow ninja No bo dlaczego niby urzad mialby nie chciec darmowych pracownikow- przeszkolonych do zawodu studentow na dwa tygodnie, ktorzy beda robic wszystko za nich?

Omega Sun
Captain

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:48 am

Omega Sun
Delein

No stos z nimi!

A co sie stalo? mrgreen

w sumie to nic wielkiego, ale od jakiegos czasu obserwuje, ze nic w urzedach panstwowych nie mozna zalatwic xp Siedza sobie tam takie babsztyle (ktore najczesciej prace dostaly po znajomosci), na niczym sie nie znaja, nie maja kwalifikacji, 3h jedza sniadanie wiec jest przerwa, obrazaja ludzi i zieja nienawiscia a zalatwienie czegokolwiek graniczy z cudem xp Nie rozumiem tego, bo na jedno miejsce mozna znalezc dziesiec innych bezrobotnych osob, ktore beda robic to samo z usmiechem na ustach. W jakim porabanym panstwie my zyjemy :/

A dzisiaj wlasnie taka jedna odmowila mi praktyk, na zasadzie "nie, bo nie". Pewnie obawiaja sie, ze przeszkoleni do zawodu studenci moga wygryzc ich ze stolkow ninja No bo dlaczego niby urzad mialby nie chciec darmowych pracownikow- przeszkolonych do zawodu studentow na dwa tygodnie, ktorzy beda robic wszystko za nich?

Tia, taka bedzie tam na dupsku siedziec do usranej smierci....wszedzie tak jest, u nas tez zalatwienie czegos w urzedzie w jakims sensownym czasie graniczy z cudem...a jeszcze sie patrza na ciebie jak na gowno...fuj.
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:51 am

*w mroczny sposob mowi ze go nie ma i nie bedzie pdo poniedzialku*

opcy

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:53 am

opcy

Opcy robi najazd na Lublin ^^
Milego łikendu 4laugh
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 5:59 am

Delein

Tia, taka bedzie tam na dupsku siedziec do usranej smierci....wszedzie tak jest, u nas tez zalatwienie czegos w urzedzie w jakims sensownym czasie graniczy z cudem...a jeszcze sie patrza na ciebie jak na gowno...fuj.

pol biedy jak to w naszym urzedzie cos wymysla, ale ostatnio musialam 4 razy jezdzic do urzedu skarbowego (ktory zeby bylo fajniej jest w innym miescie 20km stad) po zaswiadczenie o dochodach bo babsztyle wciaz cos wymyslaly i ganialy po jakies zaswiadczenia zamiast raz, konkretnie powiedziec co jest potrzebne. Np wymyslily sobie, ze mam dzialalnosc gospodarcza od kilku lat, bo ona tak ma w komputerze. Chyba w wieku 10 lat ja sobie utworzylam wg jej zaczarowanego komputera xp Ale wez takiej udowodnij, ze nie masz- ona przeciez wie wszystko najlepiej blaugh

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:00 am

opcy

baw sie dobrze
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:03 am

opcy

http://bodek.i.narkotyki.wixa.patrz.pl/ : | ...

do miłego ... pirate

YumiTao

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:03 am

Omega Sun
Delein

pol biedy jak to w naszym urzedzie cos wymysla, ale ostatnio musialam 4 razy jezdzic do urzedu skarbowego (ktory zeby bylo fajniej jest w innym miescie 20km stad) po zaswiadczenie o dochodach bo babsztyle wciaz cos wymyslaly i ganialy po jakies zaswiadczenia zamiast raz, konkretnie powiedziec co jest potrzebne. Np wymyslily sobie, ze mam dzialalnosc gospodarcza od kilku lat, bo ona tak ma w komputerze. Chyba w wieku 10 lat ja sobie utworzylam wg jej zaczarowanego komputera xp Ale wez takiej udowodnij, ze nie masz- ona przeciez wie wszystko najlepiej blaugh

XD
wiesz, mnie przez 17 lat w ogole w urzedzie miejskim wpisanej nie mieli...albo mieli pod nazwisko mojej mamy...i przez to musialam dluzej na dowod czekac...
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:09 am

Delein

XD
wiesz, mnie przez 17 lat w ogole w urzedzie miejskim wpisanej nie mieli...albo mieli pod nazwisko mojej mamy...i przez to musialam dluzej na dowod czekac...

hehe... czlowiek widmo xd

Omega Sun
Captain

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:15 am

Omega Sun
Delein

XD

hehe... czlowiek widmo xd

Wyszlo do dopiero przy wyrabianiu karty czipowej do lekarza...co sie moja mama nadenerwowala...
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:29 am

jaka karta? ;D

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Delein

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:32 am

Lavagetas_heqetai
jaka karta? ;D

Czipowa cieciu XD
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:33 am

witam ninja

~~lena-undesaid~~

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 6:33 am

Delein
Lavagetas_heqetai
jaka karta? ;D

Czipowa cieciu XD
jak ty na mnie mowisz ;P

hej Lena
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22437 22438 22439 22440 22441 22442 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games