|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:49 pm
roman_zbawicieL zajmujecie sie moze parapsychologia i tym podobnymi pierdolami? nie, tylko medytacja i wizualizacja, ale to nie ma nic wspolnego z parapsychologia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:53 pm
Omega Sun roman_zbawicieL dobra zejde z tego tematu widze ze was zbytnio nie interesuja wywody jakiegos gowniarza xp tak, zostaw ten temat. Meskie przechwalanki w tej dziedzinie wyjatkowo mnie irytuja. Wy wszyscy (no prawie) tylko gadac potraficie blaugh pozatym jakie pojecie w tych sprawach moze miec prawiczek rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:54 pm
roman_zbawicieL nie wiezysz mozesz mnie sprawdzic blaugh nie chce Cie sprawdzac, bo: po pierwsze jestes za mlody, a po drugie ja juz teoretycznie nie jestem wolna ninja roman_zbawicieL kurde mam taki o to problem porobilem sobie filmiki i na aparcie mi wszystko widac ale jak zgrywam na monitor to jest tak ciemno ze prawie nic nie widac, podczas odtwarzania w wmp moge sobie zwiekszyc jasnosc ale w czym moge to zedytowac tak zeby zwiekszyc jasnoscc filmiku i zeby tak juz zostalo, bo odtwarzanie i ustawianie za kazdym razem tego w media plajerze jest naprawde irytujace ;s ja sie kompletnie nie znam na filmach, wiec zapytaj o to kogos madrego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:59 pm
mi dokaldniej chodzilo o magie chaosu twisted ale o medytacji tez z checia bym pogadal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:00 pm
a co do sprawdzania to ten oto jezyk " blaugh " mial za zadanie zasugerowac ze byl to zart, czesto pisze glupie rzeczy, ale nie beirzcie mnie zawsze na serio 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:02 pm
roman_zbawicieL mi dokaldniej chodzilo o magie chaosu twisted ale o medytacji tez z checia bym pogadal biggrin medytacja jest swietna- mozna sie wyciszyc i nabrac dystansu do swiata, albo naladowac energia, trzeba tylko wiedziec co i jak 3nodding A wizualizacja to taki element medytacji, stan glebokiego relaksu, kiedy mozna sobie wmowic rozne rzeczy i dzieki takiemu pozytywnemu mysleniu w pelni cieszyc sie zyciem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:07 pm
kurcze, ale sie pozno zrobilo.
Znikam ninja dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:08 pm
co do naladowywania sie energia wampiryzm rox :d nic tylko tak ladnie uformowac aure zeby ssala sie do wszystkiego dookola twisted tylk otrzeba uwazac bo czasem mozna trafic na nieodpowiednia osobe i moze byc nieprzyjemnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:09 pm
Omega Sun kurcze, ale sie pozno zrobilo. Znikam ninja dobranoc 4laugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 5:13 pm
chyba tez ide spac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:42 am
Roman!!!.... lol... podobno hakujesz konta mailowe...] a tak do wszystkich to yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 1:43 am