|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:33 pm
Twisted_Exile Omega Sun Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink za mlody on jest wink mrgreen twisted myslalem ze starsze kobitki lubią seks z młodszymi od siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:36 pm
Omega Sun Twisted_Exile ninja ale ta cholera sie uparla i raczej nie wroci zreszta nie dziwie sie jej mrgreen pozatym jest dorosla i wie co robi i wiem ze ona teskni mrgreen twisted eee tam, wroci wroci biggrin Ona nie ma takiego paskudnego charakteru jak Ty i na pewno nas nie porzuci wink czy ja wiem jak ta cholera cos sobie wbije do tego rozwego lebka to trudno to wybic jej z glowy xp Roman a jednak niektore nie lubia mlodszych mrgreen twisted EDIT a czy ktos tu mowil cos o seksie? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:36 pm
roman_zbawicieL myslalem ze starsze kobitki lubią seks z młodszymi od siebie... ale Ty jestes jeszcze dzieckiem, musialabym jej wysylac potem paczki do wiezienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:38 pm
Twisted_Exile czy ja wiem jak ta cholera cos sobie wbije do tego rozwego lebka to trudno to wybic jej z glowy xp Lethi juz nas nie lubi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:39 pm
p.s. cwicze tez techniki na powstrzywymanie orgazmu sila woli, pozatym po jednej akcji jestem odrazu gotowy do drugiej, godzinke bym spokojnie wytrzymal(wliczajac gre wstepna) o boze jak ja nie chce juz byc prawiczkiem domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:41 pm
roman_zbawicieL p.s. cwicze tez techniki na powstrzywymanie orgazmu sila woli, pozatym po jednej akcji jestem odrazu gotowy do drugiej, godzinke bym spokojnie wytrzymal(wliczajac gre wstepna) o boze jak ja nie chce juz byc prawiczkiem domokun domokun domokun talk2hand zalosne mrgreen talk2hand twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:42 pm
roman_zbawicieL p.s. cwicze tez techniki na powstrzywymanie orgazmu sila woli, pozatym po jednej akcji jestem odrazu gotowy do drugiej, godzinke bym spokojnie wytrzymal(wliczajac gre wstepna) o boze jak ja nie chce juz byc prawiczkiem domokun domokun domokun fascynujace....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:43 pm
dobra zejde z tego tematu widze ze was zbytnio nie interesuja wywody jakiegos gowniarza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:44 pm
Omega Sun roman_zbawicieL p.s. cwicze tez techniki na powstrzywymanie orgazmu sila woli, pozatym po jednej akcji jestem odrazu gotowy do drugiej, godzinke bym spokojnie wytrzymal(wliczajac gre wstepna) o boze jak ja nie chce juz byc prawiczkiem domokun domokun domokun fascynujace.... ninja chyba w tym momencie powinnysmy dostac orgazmu zetaki wspanialy kochanek nas odwiedzil rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*skrada sie do tajnej siedziby* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zajmujecie sie moze parapsychologia i tym podobnymi pierdolami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:45 pm
roman_zbawicieL dobra zejde z tego tematu widze ze was zbytnio nie interesuja wywody jakiegos gowniarza xp tak, zostaw ten temat. Meskie przechwalanki w tej dziedzinie wyjatkowo mnie irytuja. Wy wszyscy (no prawie) tylko gadac potraficie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:48 pm
Omega Sun roman_zbawicieL dobra zejde z tego tematu widze ze was zbytnio nie interesuja wywody jakiegos gowniarza xp tak, zostaw ten temat. Meskie przechwalanki w tej dziedzinie wyjatkowo mnie irytuja. Wy wszyscy (no prawie) tylko gadac potraficie blaugh nie wiezysz mozesz mnie sprawdzic blaugh kurde mam taki o to problem porobilem sobie filmiki i na aparcie mi wszystko widac ale jak zgrywam na monitor to jest tak ciemno ze prawie nic nie widac, podczas odtwarzania w wmp moge sobie zwiekszyc jasnosc ale w czym moge to zedytowac tak zeby zwiekszyc jasnoscc filmiku i zeby tak juz zostalo, bo odtwarzanie i ustawianie za kazdym razem tego w media plajerze jest naprawde irytujace ;s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|