Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22434 22435 22436 22437 22438 22439 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:11 pm

Adwokat.Kozy

oh moja droge, czuje sie conajmniej zaskoczony tym stwierdzeniem zeby nie mowic urazony.. to pierwszy raz bym zauwazyl ze pytasz o ma sygnaturke.. to jest gwoli wyjasnienia pierwszy udokumentowany na fotografii zywy okaz Architeuthidae czyli inaczej kalamarnica olbrzymia, ta mierzy sobie wraz z mackami 8 metrow.. czyz to nie wspaniale? smile

tak jakos zawsze jak o to pytalam, to juz Cie chyba nie bylo

Fakt, rzeczywiscie olbrzymia surprised
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:13 pm

Twisted_Exile
nie martw sie Twoje lozko tym bardziej nie jest bezpieczne whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh i tak wiem ze mnie kofasz 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart

eee tam, ja sie lozkiem nie martwie. Moze ktos mnie przygarnie do swojego xd

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:15 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
nie martw sie Twoje lozko tym bardziej nie jest bezpieczne whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh i tak wiem ze mnie kofasz 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart

ja moge Ci przygarnac :> mrgreen twisted 4laugh
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:16 pm

Omega Sun
Adwokat.Kozy

oh moja droge, czuje sie conajmniej zaskoczony tym stwierdzeniem zeby nie mowic urazony.. to pierwszy raz bym zauwazyl ze pytasz o ma sygnaturke.. to jest gwoli wyjasnienia pierwszy udokumentowany na fotografii zywy okaz Architeuthidae czyli inaczej kalamarnica olbrzymia, ta mierzy sobie wraz z mackami 8 metrow.. czyz to nie wspaniale? smile

tak jakos zawsze jak o to pytalam, to juz Cie chyba nie bylo

Fakt, rzeczywiscie olbrzymia surprised

Pozostanmy wiec przy twej wersji wink

a ja zmykam do wanny (cieplej, nie wrzacej) i lulu wiec zegnam szanowne panie i panow

dobranoc

Adwokat.Kozy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:17 pm

Twisted_Exile
Omega Sun

a kto Cie tam wie, co Ty mi zrobisz w nocy ninja Poza tym Twoje lozko jest swedzace, nie chce z Toba spac blaugh
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:20 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun

a kto Cie tam wie, co Ty mi zrobisz w nocy ninja Poza tym Twoje lozko jest swedzace, nie chce z Toba spac blaugh
phi tracisz jedyna i niepowtarzalna okazje by spac ze mna a co robie w nocy LEth moze Ci powiedziec cool rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart

Twisted_Exile

roman_zbawicieL

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:23 pm

zboczuchy redface
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:26 pm

roman_zbawicieL
zboczuchy redface
ninja gdzie? zaraz naslemy na nich specjalna jednostke moherowych zolnierzy ninja twisted

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:26 pm

Twisted_Exile
phi tracisz jedyna i niepowtarzalna okazje by spac ze mna a co robie w nocy LEth moze Ci powiedziec cool rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart

chyba nie bede miala okazji zapytac, bo Ty nie dosc, ze jestes niedobra i wredna, to jako jej kolezanka nie umiesz jej przekonac, zeby do nas wrocila blaugh Gdzie Twoj dar przekonywania Twistusiu?
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:30 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

chyba nie bede miala okazji zapytac, bo Ty nie dosc, ze jestes niedobra i wredna, to jako jej kolezanka nie umiesz jej przekonac, zeby do nas wrocila blaugh Gdzie Twoj dar przekonywania Twistusiu?
ninja ale ta cholera sie uparla i raczej nie wroci zreszta nie dziwie sie jej mrgreen pozatym jest dorosla i wie co robi i wiem ze ona teskni mrgreen twisted

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:30 pm

roman_zbawicieL
zboczuchy redface

Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:31 pm

a co lethiel uciekla z forum? dawno nie bylem i nie wiem kto wchodzi a kto nie

roman_zbawicieL

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:32 pm

Omega Sun
roman_zbawicieL
zboczuchy redface

Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink
za mlody on jest wink mrgreen twisted
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:33 pm

Omega Sun
roman_zbawicieL
zboczuchy redface

niestety rozgryzlas mnie, jakoz wydalem cala kase na cyrfowa kamerke(jak ja lubie sie chwaaalic)moj bilans wynosi 0 i juz nie moge chodzic w nocy po miescie pod latarnie

roman_zbawicieL

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:33 pm

Twisted_Exile
ninja ale ta cholera sie uparla i raczej nie wroci zreszta nie dziwie sie jej mrgreen pozatym jest dorosla i wie co robi i wiem ze ona teskni mrgreen twisted

eee tam, wroci wroci biggrin Ona nie ma takiego paskudnego charakteru jak Ty i na pewno nas nie porzuci wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22434 22435 22436 22437 22438 22439 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games