|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:11 pm
Adwokat.Kozy oh moja droge, czuje sie conajmniej zaskoczony tym stwierdzeniem zeby nie mowic urazony.. to pierwszy raz bym zauwazyl ze pytasz o ma sygnaturke.. to jest gwoli wyjasnienia pierwszy udokumentowany na fotografii zywy okaz Architeuthidae czyli inaczej kalamarnica olbrzymia, ta mierzy sobie wraz z mackami 8 metrow.. czyz to nie wspaniale? smile tak jakos zawsze jak o to pytalam, to juz Cie chyba nie bylo Fakt, rzeczywiscie olbrzymia surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:13 pm
Twisted_Exile nie martw sie Twoje lozko tym bardziej nie jest bezpieczne whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh i tak wiem ze mnie kofasz 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart eee tam, ja sie lozkiem nie martwie. Moze ktos mnie przygarnie do swojego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:15 pm
Omega Sun Twisted_Exile nie martw sie Twoje lozko tym bardziej nie jest bezpieczne whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh i tak wiem ze mnie kofasz 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart eee tam, ja sie lozkiem nie martwie. Moze ktos mnie przygarnie do swojego xd ja moge Ci przygarnac :> mrgreen twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:16 pm
Omega Sun Adwokat.Kozy oh moja droge, czuje sie conajmniej zaskoczony tym stwierdzeniem zeby nie mowic urazony.. to pierwszy raz bym zauwazyl ze pytasz o ma sygnaturke.. to jest gwoli wyjasnienia pierwszy udokumentowany na fotografii zywy okaz Architeuthidae czyli inaczej kalamarnica olbrzymia, ta mierzy sobie wraz z mackami 8 metrow.. czyz to nie wspaniale? smile tak jakos zawsze jak o to pytalam, to juz Cie chyba nie bylo Fakt, rzeczywiscie olbrzymia surprised Pozostanmy wiec przy twej wersji wink a ja zmykam do wanny (cieplej, nie wrzacej) i lulu wiec zegnam szanowne panie i panow dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:17 pm
Twisted_Exile Omega Sun eee tam, ja sie lozkiem nie martwie. Moze ktos mnie przygarnie do swojego xd ja moge Ci przygarnac :> mrgreen twisted 4laugh a kto Cie tam wie, co Ty mi zrobisz w nocy ninja Poza tym Twoje lozko jest swedzace, nie chce z Toba spac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:20 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun eee tam, ja sie lozkiem nie martwie. Moze ktos mnie przygarnie do swojego xd ja moge Ci przygarnac :> mrgreen twisted 4laugh a kto Cie tam wie, co Ty mi zrobisz w nocy ninja Poza tym Twoje lozko jest swedzace, nie chce z Toba spac blaugh phi tracisz jedyna i niepowtarzalna okazje by spac ze mna a co robie w nocy LEth moze Ci powiedziec cool rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:26 pm
ninja gdzie? zaraz naslemy na nich specjalna jednostke moherowych zolnierzy ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:26 pm
Twisted_Exile phi tracisz jedyna i niepowtarzalna okazje by spac ze mna a co robie w nocy LEth moze Ci powiedziec cool rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart chyba nie bede miala okazji zapytac, bo Ty nie dosc, ze jestes niedobra i wredna, to jako jej kolezanka nie umiesz jej przekonac, zeby do nas wrocila blaugh Gdzie Twoj dar przekonywania Twistusiu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:30 pm
Omega Sun Twisted_Exile phi tracisz jedyna i niepowtarzalna okazje by spac ze mna a co robie w nocy LEth moze Ci powiedziec cool rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart chyba nie bede miala okazji zapytac, bo Ty nie dosc, ze jestes niedobra i wredna, to jako jej kolezanka nie umiesz jej przekonac, zeby do nas wrocila blaugh Gdzie Twoj dar przekonywania Twistusiu? ninja ale ta cholera sie uparla i raczej nie wroci zreszta nie dziwie sie jej mrgreen pozatym jest dorosla i wie co robi i wiem ze ona teskni mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:30 pm
Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:31 pm
a co lethiel uciekla z forum? dawno nie bylem i nie wiem kto wchodzi a kto nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:32 pm
Omega Sun Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink za mlody on jest wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:33 pm
Omega Sun Przyznaj sie Roman- zazdroscisz, ze to nie Ciebie Twisted zaprasza do lozeczka wink niestety rozgryzlas mnie, jakoz wydalem cala kase na cyrfowa kamerke(jak ja lubie sie chwaaalic)moj bilans wynosi 0 i juz nie moge chodzic w nocy po miescie pod latarnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 3:33 pm
Twisted_Exile ninja ale ta cholera sie uparla i raczej nie wroci zreszta nie dziwie sie jej mrgreen pozatym jest dorosla i wie co robi i wiem ze ona teskni mrgreen twisted eee tam, wroci wroci biggrin Ona nie ma takiego paskudnego charakteru jak Ty i na pewno nas nie porzuci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|