Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22433 22434 22435 22436 22437 22438 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 2:58 pm

Adwokat.Kozy
Mr. Smokey
Adwokat.Kozy
Mr. Smokey
*wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^

bueheh.. jeszcze tylko sex z reka? rofl

no jak chcesz to prosze bardzo moj p***s Cie nie ugryzie ^^

*lapie go za fujare, sciska tak by byl twardy i czerwony po czym odgryza glowke*

zebys sie nie zdziwil.. twisted

tak lubie najbardziej ^^. teraz tylko skocze po moją igłę i sie troche w szwaczke pobawie razz

A tak poza tym to Smokey jestem *podaje ręke*
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 2:58 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
to branoc *sypie piasek jej we wlosy* mrgreen twisted

Ty wredoto!
*packa jej buzie pasta do zebow*
ty to wiesz jak prawic mnie komplmenty 4laugh 4laugh *wsypuje jej swedzacy proszek za dekolt* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted wink heart

Twisted_Exile

Adwokat.Kozy

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 2:59 pm

Mr. Smokey
tak lubie najbardziej ^^. teraz tylko skocze po moją igłę i sie troche w szwaczke pobawie razz

Adwokat..

*klania sie nisko*

..do uslug.
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:01 pm

Adwokat.Kozy
Mr. Smokey

Adwokat..

*klania sie nisko*

..do uslug.

Wiem, wiem, przed chwilą sie przekonałem razz hehe.

Kurde chyba jednak spaniejest troche bardziej uporczywe niż mokre włosy *ziewa bardzo*

Mr. Smokey

Omega Sun
Captain

Twisted_Exile
Omega Sun

Ty wredoto!
ty to wiesz jak prawic mnie komplmenty 4laugh 4laugh *wsypuje jej swedzacy proszek za dekolt* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted wink heart

*wlepia jej gume we wlosy*

gonk
*probuje pozbyc sie swedzacego proszku spod bluzki*

wlasnie jak sie kapie to puszczam tak goraca wode ze mnie prawie pazy, poznie jjak sie przyzwyczaje to jeszcze bardziej goraca itd itd az dochodze do prawie wrzacej wody, niewiem czemu ale tak lubie pod ciepla woda..
podobniej ak napuszczam wody do wanny to tez jak sie kapie lubie w goracej wodzie ze az sie poce jak wchodze do srodka xd

roman_zbawicieL

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:02 pm

Adwokat.Kozy

Adwokat..

*klania sie nisko*

..do uslug.

Adwokacie, zapytam po raz kolejny, bo nigdy mi nie odpowiadasz na to pytanie, a bardzo mnie to intryguje- co przedstawia Twoja sygnaturka?
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:03 pm

Omega Sun
Twisted_Exile
Omega Sun

Ty wredoto!

*wlepia jej gume we wlosy*

gonk
*probuje pozbyc sie swedzacego proszku spod bluzki*
mrgreen sciagnij najlepij koszulke *wsypuje na tylku za majtki proszek i ucieka ze zlsliwym smiecham*mwihihihihihihihihihihihihi rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:04 pm

roman_zbawicieL
wlasnie jak sie kapie to puszczam tak goraca wode ze mnie prawie pazy, poznie jjak sie przyzwyczaje to jeszcze bardziej goraca itd itd az dochodze do prawie wrzacej wody, niewiem czemu ale tak lubie pod ciepla woda..
podobniej ak napuszczam wody do wanny to tez jak sie kapie lubie w goracej wodzie ze az sie poce jak wchodze do srodka xd

mam tak samo: kapie sie prawie we wrzatku. Potem cala lazienka jest w klebach pary. Jakos tak lubie, chociaz wiem, ze to bardzo niezdrowe sweatdrop
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:04 pm

roman_zbawicieL

mozna sie w ten sposob skrzywdzic.. i nie mowie o oczywistim poparzeniu lecz o uszkodzeniu ukladu krazenia.. oblej sie po takiej kkapieli tylko chlodna woda a powinno byc ok..

a z ciekawostek.. jezeli wsadzisz zabe do wzatku to wyskoczy, jezeli jednak wlozysz ja do letniej wody i postawisz na gazie to biedna sie ugotuje najzupelniej w swiecie nie czujac goraca.. zasada ta sama jak przy dolewaniu 'goretszej' wody wink

Adwokat.Kozy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:06 pm

Twisted_Exile
mrgreen sciagnij najlepij koszulke *wsypuje na tylku za majtki proszek i ucieka ze zlsliwym smiecham*mwihihihihihihihihihihihihi rofl mrgreen twisted

wrrrrr scream

*wsypuje Twisted do lozka cala torbe swedzacego proszku*

*drapie sie dyskretnie pod bluzeczka*
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:07 pm

Adwokat.Kozy

a z ciekawostek.. jezeli wsadzisz zabe do wzatku to wyskoczy, jezeli jednak wlozysz ja do letniej wody i postawisz na gazie to biedna sie ugotuje najzupelniej w swiecie nie czujac goraca.. zasada ta sama jak przy dolewaniu 'goretszej' wody wink

eek moze jednak zaprzestane goracych kapieli sweatdrop

Omega Sun
Captain

Adwokat.Kozy

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:08 pm

Omega Sun
Adwokat.Kozy

Adwokat..

*klania sie nisko*

..do uslug.

Adwokacie, zapytam po raz kolejny, bo nigdy mi nie odpowiadasz na to pytanie, a bardzo mnie to intryguje- co przedstawia Twoja sygnaturka?

oh moja droge, czuje sie conajmniej zaskoczony tym stwierdzeniem zeby nie mowic urazony.. to pierwszy raz bym zauwazyl ze pytasz o ma sygnaturke.. to jest gwoli wyjasnienia pierwszy udokumentowany na fotografii zywy okaz Architeuthidae czyli inaczej kalamarnica olbrzymia, ta mierzy sobie wraz z mackami 8 metrow.. czyz to nie wspaniale? smile
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:10 pm

Dobra ja mykam spać bo rano trzeba by było wstać do szkoły albo coś w tym stylu.

Czymcie sie wszyscy

Do nstępnego *ucieka szybko zeby nie zdązył dostać swojej porcji swedzącego proszku*

Mr. Smokey

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 3:10 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

wrrrrr scream

*wsypuje Twisted do lozka cala torbe swedzacego proszku*

*drapie sie dyskretnie pod bluzeczka*
nie martw sie Twoje lozko tym bardziej nie jest bezpieczne whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh i tak wiem ze mnie kofasz 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22433 22434 22435 22436 22437 22438 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games