|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:29 pm
jest tu jeszcze ktos wogole?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:30 pm
roman_zbawicieL jest tu jeszcze ktos wogole? ktos jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:36 pm
Omega Sun roman_zbawicieL jest tu jeszcze ktos wogole? ktos jest ninja hej omi.... masz s gaia tshirt?? albo m... jak tak to za ile byś sprzedala o ile byś sprzedala.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:38 pm
blee...kaza mi isc spac... xp dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:42 pm
Kimagure-chan Omega Sun roman_zbawicieL jest tu jeszcze ktos wogole? ktos jest ninja hej omi.... masz s gaia tshirt?? albo m... jak tak to za ile byś sprzedala o ile byś sprzedala.... sweatdrop nie mam, sprzedalam wszystkie dawno temu jak jeszcze byly nic nie warte confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:48 pm
*wlazi i czochra Omi* mruf mruf szpac mnie sie kcie ale nie pojde spac xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:50 pm
*wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:50 pm
Twisted_Exile *wlazi i czochra Omi* mruf mruf szpac mnie sie kcie ale nie pojde spac xd mrgreen twisted Ja tak wlasnie tez mialam isc. Jutro trzeba sie ostro wziac za nauke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:52 pm
Mr. Smokey *wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^ mnie z kolei prysznic wyczerpuje i chce mi sie po nim spac, tzn samo to ze plucze sie woda moge tak postac i lac na siebei wode 10 minut a pozniej to padam z nog rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile *wlazi i czochra Omi* mruf mruf szpac mnie sie kcie ale nie pojde spac xd mrgreen twisted Ja tak wlasnie tez mialam isc. Jutro trzeba sie ostro wziac za nauke xp to branoc *sypie piasek jej we wlosy* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey *wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^ bueheh.. jeszcze tylko sex z reka? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:54 pm
Adwokat.Kozy Mr. Smokey *wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^ bueheh.. jeszcze tylko sex z reka? rofl no jak chcesz to prosze bardzo moj p***s Cie nie ugryzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:54 pm
roman_zbawicieL Mr. Smokey *wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^ mnie z kolei prysznic wyczerpuje i chce mi sie po nim spac, tzn samo to ze plucze sie woda moge tak postac i lac na siebei wode 10 minut a pozniej to padam z nog rolleyes moze zbyt ciepla woda? goraca woda otwiera naczynia, serducha zaczyna lomotac jak szalne, krew szybciej plynie.. mozna zemdlec... ale jest lekarstwo.. zimny prysznic po goracym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:55 pm
Twisted_Exile to branoc *sypie piasek jej we wlosy* mrgreen twisted Ty wredoto! *packa jej buzie pasta do zebow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:56 pm
Mr. Smokey Adwokat.Kozy Mr. Smokey *wchodzi w bokserkach i z mokrą głową* Nya, ja jeszcze musze wysuszyć głowe, a poza tym prysznic mnie rozbudził wiec poki co spanie odkladam na bok ^^ bueheh.. jeszcze tylko sex z reka? rofl no jak chcesz to prosze bardzo moj p***s Cie nie ugryzie ^^ *lapie go za fujare, sciska tak by byl twardy i czerwony po czym odgryza glowke* zebys sie nie zdziwil.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|