|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:59 pm
Konio Twisted_Exile BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? stressed byle jak najdalej stad sweatdrop twisted CZEMUSZ TO ? z paru powodow si ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:59 pm
Konio Mr. Smokey napchalem sie grysikiem i makaronem z cukrem ;/ ble niepowiem, ze fajnie ale całkiem wporzo. [8:29] yy to znaczy nie jadlem tego na raz zeby nie bylo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:01 pm
Twisted_Exile z paru powodow si ja twisted Papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:01 pm
Kimagure-chan nazarłam sie tyle czekolady ze az mi niedobrze gonk *biegnie wymiotować* gonk gonk Potrzymac ci włosy? Mam ten manewr przeciwczony ... f: 02-siddharta-japan-peq.mp3 [4:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:02 pm
Twisted_Exile z paru powodow si ja twisted PAPA wygladasz jak Ibr wiesz ... Smokey no to jeszcze mniej fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:04 pm
Konio Kimagure-chan nazarłam sie tyle czekolady ze az mi niedobrze gonk *biegnie wymiotować* gonk gonk Potrzymac ci włosy? Mam ten manewr przeciwczony ... f: 02-siddharta-japan-peq.mp3 [4:19] może być..... gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:05 pm
Kimagure-chan Konio Kimagure-chan nazarłam sie tyle czekolady ze az mi niedobrze gonk *biegnie wymiotować* gonk gonk Potrzymac ci włosy? Mam ten manewr przeciwczony ... f: 02-siddharta-japan-peq.mp3 [4:19] może być..... gonk gonk Trzyma jej włosy ... Czuje sie jak w LO normalnie. Wspomnienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:06 pm
Konio Trzyma jej włosy ... Czuje sie jak w LO normalnie. Wspomnienia. *wymiotuje* gonk fuj... no.... po wszystkim.... lepiej mi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:08 pm
Kimagure-chan Konio Trzyma jej włosy ... Czuje sie jak w LO normalnie. Wspomnienia. *wymiotuje* gonk fuj... no.... po wszystkim.... lepiej mi mrgreen całkiem sprawnie ci poszło to to ... Przyzwyczajaj sie, niedługo wkroczysz w wiek ciagłych imprez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:12 pm
ma ktos z was zbedna m gaia tshirt albo s gaia tshirt??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:13 pm
Kimagure-chan ma ktos z was zbedna m gaia tshirt albo s gaia tshirt?? nie lubie jak ludzie dziwnie gadaja. Dobra znikam bo sie robi dziwna pora a jutro zaliczenia. Bay bay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:14 pm
Konio Kimagure-chan Konio Trzyma jej włosy ... Czuje sie jak w LO normalnie. Wspomnienia. *wymiotuje* gonk fuj... no.... po wszystkim.... lepiej mi mrgreen całkiem sprawnie ci poszło to to ... Przyzwyczajaj sie, niedługo wkroczysz w wiek ciagłych imprez. za dokładnie 3 lata razz tak sądze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|