|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:45 pm
Twisted_Exile Konio Twisted_Exile ninja jesli moge sie spytac to czemu teraz na tym koncie siedzisz? twisted ninja Dlatego, że poniewarz bo. A tak SE dla szpanu. ....aha....rozumiem..... To dobrze bo ja niekminie tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:46 pm
Konio Kimagure-chan Konio Kimagure-chan *pada na twaz* omg... gonk >pomaga jej wstac< Tylko nie na twarz buzia warzna rzecz. 4laugh dzieki... *siada w fotelu* gonk gonk zabierzcie tego młotka ode mnie... gonk gonk gonk *dyszy ciężko* rofl Młotka, Roman nie jest młotkiem, jest dziwny ale to dlatego ze go nieznam(y) foo: H-Blockx - [Get in the ring #04] All season love [3:51] jaki roman??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:46 pm
Konio Twisted_Exile Konio Twisted_Exile ninja jesli moge sie spytac to czemu teraz na tym koncie siedzisz? twisted ninja Dlatego, że poniewarz bo. A tak SE dla szpanu. ....aha....rozumiem..... To dobrze bo ja niekminie tego. ja tez nie , mowie o czym innym ...si ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:48 pm
No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:49 pm
BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? aha.... nom widze... ale to nie o niego chodziło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:52 pm
Kimagure-chan BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? aha.... nom widze... ale to nie o niego chodziło... Szturch szturch ja w boczek, a o kogo :] rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:53 pm
napchalem sie grysikiem i makaronem z cukrem ;/ ble
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:53 pm
Konio Kimagure-chan BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? aha.... nom widze... ale to nie o niego chodziło... Szturch szturch ja w boczek, a o kogo :] rofl o takiego DEBILA z mojej szkoły.... naogladal sie filmow i teraz histeryzuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:54 pm
Mr. Smokey napchalem sie grysikiem i makaronem z cukrem ;/ ble bleebleeblee... czuje sie taka pusta w srodku gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:54 pm
BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? o kurcze ! CZŁOWIEK-CIEŃ eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:55 pm
BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? stressed byle jak najdalej stad sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:56 pm
roman_zbawicieL BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? o kurcze ! CZŁOWIEK-CIEŃ eek eek ojejujeju....juejuuu... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:56 pm
Mr. Smokey napchalem sie grysikiem i makaronem z cukrem ;/ ble niepowiem, ze fajnie ale całkiem wporzo. foo: Bathory - [Nordland II #06] Death And Resurrection ... [8:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:57 pm
Twisted_Exile BeeWolf No ten taki owaki, Lukaj czasem poprzednie posty. Twist a gdzies sie wybierasz? stressed byle jak najdalej stad sweatdrop twisted CZEMUSZ TO ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:59 pm
nazarłam sie tyle czekolady ze az mi niedobrze gonk *biegnie wymiotować* gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|