|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:36 pm
Ibris Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen Kreatywnosci - zlap wene i napisz cos ^^*łapie wene za fraki* Nie chce mi nic powiedzieć *ciska nią w kąt* do kitu z taką weną ... mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:36 pm
Omega Sun Twisted_Exile ninja ty jestes tylko od straszania biednych niubow banowania bez powodu i wprowadzania terroru rofl mrgreen twisted ta praca daje mi wiele satysfakcji mrgreen mrgreen a komu by nie dawala mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:38 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja ty jestes tylko od straszania biednych niubow banowania bez powodu i wprowadzania terroru rofl mrgreen twisted ta praca daje mi wiele satysfakcji mrgreen mrgreen a komu by nie dawala mrgreen twisted wykaz sie, to moze Cie kiedys awansuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:40 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja ty jestes tylko od straszania biednych niubow banowania bez powodu i wprowadzania terroru rofl mrgreen twisted ta praca daje mi wiele satysfakcji mrgreen mrgreen a komu by nie dawala mrgreen twisted wykaz sie, to moze Cie kiedys awansuje wink e tam po co mi to by jeszcze bardziej mnie nie lubili.... eek *wykazuje sie* rofl rofl rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:41 pm
ehem ehem
I'm a Satans Dream I am made at all of sin I'll bring You sadness Which in short time will drive You madness Demention King is my onli title* I'm birth to kill innocent people razz
[*nalezy wymawiać "titl" zeby sie rymowalo z pipl rofl ] mrgreen rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:43 pm
Mr. Smokey ehem ehem I'm a Satans Dream I am made at all of sin I'll bring You sadness Which in short time will drive You madness Demention King is my onli title* I'm mirth to kill innocent people razz [*nalezy wymawiać "titl" zeby sie rymowalo z pipl rofl ] mrgreen rofl mrgreen To mi sie kojarzy z fotka, jaka mi Kage wyslal z ostatniego koncertu Kredek... guma + mhrok, mraf X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:48 pm
i znowu sobie poszły razz hehe *szamie makaron z cukrem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:51 pm
ja znikam, bede pozniej papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:53 pm
Omega Sun ja znikam, bede pozniej papapa Dobrej nocki, Omi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:54 pm
Omega Sun ja znikam, bede pozniej papapa si ja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:57 pm
Omega Sun ja znikam, bede pozniej papapa baj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:12 pm
I znow nikt nic nie pisze. Ludzie, co z wami ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|