|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:07 pm
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ o czym gadajta.....? wiecie co? moja kochana klasa ma ostatnio zajecie probuja wyhaczyc na jakie slowa reaguje smiechem i juz kilka im sie udalo znalezc... najwiecej jest z kategorii zywnosci xd brukselka ? .... ....... .......... ja sie wcale nie smieje xd a majonez... swierzo trzebany z dwoch jaj ? rofl rofl rofl błagaM, tylko nie majopnez XD keidys mi sie majonez na spodnie wylal to moi koledzy mieli dosc dziwne skojarzenia.. do dzisiaj mi to wypominaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:09 pm
ok, ja spadam sija ja ludu ninja *powiedziala bez sladu zycia w sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:09 pm
~~lena-undesaid~~ rofl rofl rofl błagaM, tylko nie majopnez XD keidys mi sie majonez na spodnie wylal to moi koledzy mieli dosc dziwne skojarzenia.. do dzisiaj mi to wypominaja xp Dziwisz sie ?? mrgreen ~~lena-undesaid~~ ok, ja spadam sija ja ludu ninja *powiedziala bez sladu zycia w sobie* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:20 pm
ale sie wszyscy rozgadali ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:20 pm
uff. no a juz myslalem ze nikogo tu nie ma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:22 pm
Mr. Smokey uff. no a juz myslalem ze nikogo tu nie ma smile bo nie bylo mnie, poszlam na kolacyjke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:24 pm
a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:26 pm
Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen ja tu nie jestem od zabawiania znudzonych blaugh ale moge z Toba o czym pogadac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:26 pm
Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen gej party? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:28 pm
roman_zbawicieL Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen gej party? xd Dobra, ale Ty wychodzisz mrgreen Omega Sun Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen ja tu nie jestem od zabawiania znudzonych blaugh ale moge z Toba o czym pogadac 3nodding Superr ! a o czym, o czym, o czym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:31 pm
Omega Sun Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen ja tu nie jestem od zabawiania znudzonych blaugh ale moge z Toba o czym pogadac 3nodding ninja ty jestes tylko od straszania biednych niubow banowania bez powodu i wprowadzania terroru rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:33 pm
Mr. Smokey Superr ! a o czym, o czym, o czym ? jako mezczyzna to Ty powinienes rzucic jakis temat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:34 pm
Twisted_Exile ninja ty jestes tylko od straszania biednych niubow banowania bez powodu i wprowadzania terroru rofl mrgreen twisted ta praca daje mi wiele satysfakcji mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:34 pm
Mr. Smokey a ja sie nuuuudze ! Tak bardzo bardzo ! Zrobcie coś z tym ! mrgreen Kreatywnosci - zlap wene i napisz cos ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:35 pm
Omega Sun Mr. Smokey Superr ! a o czym, o czym, o czym ? jako mezczyzna to Ty powinienes rzucic jakis temat blaugh Ale ja wole jk kobieta dominuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|