|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:31 am
opcy Delein opcy Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku.. Pisze mi "Foobar stuff" i "Hail discordia" przeladuj stronke ostatni link... Ha teraz mam...z dedykacja XD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:32 am
Omega Sun Pewnie zyjesz w stresie i Twoj organizm fizycznie to odreagowuje. Zrezygnuj calkiem z kofeiny (tej w herbacie tez!- zastap ja owocowymi, zielonymi, czerwonymi itp), slodyczy i jesli palisz to z papierosow tez- te wszystkie rzeczy zwiekszaja wytwarzanie hormonow stresu, glownie kortyzonu. Polecam jakas lagodna gimnastyke- joge, tai-chi, ale nie zaden sport ekstremalny bo efekt bedzie zupelnie odwrotny. Dorzuc do tego aromaterapie- olejki lub swiece lawendowe i bergamotkowe a efekty zauwazysz dosc szybko 3nodding Tez mialam problemy z przewleklym przygnebieniem i od tamtej pory o zwalczaniu stresu wiem niemal wszystko xp Nyah, dzieki, Slonce :3 Ale to nie jest przygnebienie, depresja czy cos takiego... Udowodnione mam klopoty z nerwami + charakter XD Jakis czas temu juz sie wloczylam po lekarzach etc. itd. Mniejsza o to.
Aromaterapia -swietna :3 Chociaz powinnam zmienic olejek, bo pomaranczowy podobno pobudza ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:32 am
Delein Ha teraz mam...z dedykacja XD mrgreen no a jak.... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:35 am
Ibris Nyah, dzieki, Slonce :3 Ale to nie jest przygnebienie, depresja czy cos takiego... Udowodnione mam klopoty z nerwami + charakter XD Jakis czas temu juz sie wloczylam po lekarzach etc. itd. Mniejsza o to.
Aromaterapia -swietna :3 Chociaz powinnam zmienic olejek, bo pomaranczowy podobno pobudza ;D Ale sprobuj mojego sposobu- nie masz nic do stracenia. Jak nie pomoze to na pewno tez nie zaszkodzi smile Pomaranczowy dodaje energii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:36 am
Omega Sun Ibris Nyah, dzieki, Slonce :3 Ale to nie jest przygnebienie, depresja czy cos takiego... Udowodnione mam klopoty z nerwami + charakter XD Jakis czas temu juz sie wloczylam po lekarzach etc. itd. Mniejsza o to.
Aromaterapia -swietna :3 Chociaz powinnam zmienic olejek, bo pomaranczowy podobno pobudza ;D Ale sprobuj mojego sposobu- nie masz nic do stracenia. Jak nie pomoze to na pewno tez nie zaszkodzi smile Pomaranczowy dodaje energii 3nodding Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink
Opcy - Anku to Twoja luba? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:37 am
Maj gad, stara gildiowa stronka i wczesne bazgrolki Kage ^________~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:38 am
Hmmm. Hmmm. *zastanawia sie co by ty nabroić i nagle wpada mu w oko kwiatek na głowie opcego* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:39 am
Opc- bomba ten kawalek XD Idealny na glupawki mrgreen
Avsko Falc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:40 am
*czochra mu wlosy* Oye ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:42 am
Ibris Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink
Opcy - Anku to Twoja luba? :3 wbrew pozorom z herbatki nie tak trudno zrezygnowac jak zastapi sie ja podobnymi np owocowymi. Polecam herbatke relaksujaca (tak sie nazywa) bio activ- taka w czerwonym pudeleczku: z malin, melisy i czegostam jeszcze. Nie jest droga a smakuje super i nie trzeba jej slodzic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:43 am
Omega Sun Ibris Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink
Opcy - Anku to Twoja luba? :3 wbrew pozorom z herbatki nie tak trudno zrezygnowac jak zastapi sie ja podobnymi np owocowymi. Polecam herbatke relaksujaca (tak sie nazywa) bio activ- taka w czerwonym pudeleczku: z malin, melisy i czegostam jeszcze. Nie jest droga a smakuje super i nie trzeba jej slodzic 3nodding Zadnej owocowej nie slodze, wiec w porzadku :3 Tylko mi ta herbata momentanie schodzi, bo jej pije w potwornych ilosciach XD Moze mama w aptece bedzie miala :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:49 am
Ibris Omega Sun Ibris Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink
Opcy - Anku to Twoja luba? :3 wbrew pozorom z herbatki nie tak trudno zrezygnowac jak zastapi sie ja podobnymi np owocowymi. Polecam herbatke relaksujaca (tak sie nazywa) bio activ- taka w czerwonym pudeleczku: z malin, melisy i czegostam jeszcze. Nie jest droga a smakuje super i nie trzeba jej slodzic 3nodding Zadnej owocowej nie slodze, wiec w porzadku :3 Tylko mi ta herbata momentanie schodzi, bo jej pije w potwornych ilosciach XD Moze mama w aptece bedzie miala :3ja srednio 2 litry czarnej herbaty pije ......... a Bio-active herbata jest niezła i pobudza trawienie czy cos takiego XD ..... czarna jest i tak najlepsza >.> .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:50 am
Delein Opc- bomba ten kawalek XD Idealny na glupawki mrgreen Avsko Falc! cala plyta taka... chaos chaos..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|