Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22425 22426 22427 22428 22429 22430 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:31 am

opcy
Delein
opcy
Delein
Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v...
O.o

a przeca to bezposredni link do pliku..

Pisze mi "Foobar stuff" i "Hail discordia"
przeladuj stronke

ostatni link...

Ha teraz mam...z dedykacja XD mrgreen
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:32 am

Omega Sun

Pewnie zyjesz w stresie i Twoj organizm fizycznie to odreagowuje. Zrezygnuj calkiem z kofeiny (tej w herbacie tez!- zastap ja owocowymi, zielonymi, czerwonymi itp), slodyczy i jesli palisz to z papierosow tez- te wszystkie rzeczy zwiekszaja wytwarzanie hormonow stresu, glownie kortyzonu. Polecam jakas lagodna gimnastyke- joge, tai-chi, ale nie zaden sport ekstremalny bo efekt bedzie zupelnie odwrotny. Dorzuc do tego aromaterapie- olejki lub swiece lawendowe i bergamotkowe a efekty zauwazysz dosc szybko 3nodding
Tez mialam problemy z przewleklym przygnebieniem i od tamtej pory o zwalczaniu stresu wiem niemal wszystko xp
Nyah, dzieki, Slonce :3 Ale to nie jest przygnebienie, depresja czy cos takiego... Udowodnione mam klopoty z nerwami + charakter XD Jakis czas temu juz sie wloczylam po lekarzach etc. itd. Mniejsza o to.

Aromaterapia -swietna :3 Chociaz powinnam zmienic olejek, bo pomaranczowy podobno pobudza ;D

Gailenquen

opcy

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:32 am

Delein
Ha teraz mam...z dedykacja XD mrgreen
no a jak.... cool
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:35 am

Ibris
Nyah, dzieki, Slonce :3 Ale to nie jest przygnebienie, depresja czy cos takiego... Udowodnione mam klopoty z nerwami + charakter XD Jakis czas temu juz sie wloczylam po lekarzach etc. itd. Mniejsza o to.

Aromaterapia -swietna :3 Chociaz powinnam zmienic olejek, bo pomaranczowy podobno pobudza ;D

Ale sprobuj mojego sposobu- nie masz nic do stracenia. Jak nie pomoze to na pewno tez nie zaszkodzi smile

Pomaranczowy dodaje energii 3nodding

Omega Sun
Captain

Gailenquen

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:36 am

Omega Sun
Ibris

Ale sprobuj mojego sposobu- nie masz nic do stracenia. Jak nie pomoze to na pewno tez nie zaszkodzi smile

Pomaranczowy dodaje energii 3nodding
Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink

Opcy - Anku to Twoja luba? :3
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:37 am

Maj gad, stara gildiowa stronka i wczesne bazgrolki Kage ^________~

Gailenquen

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:38 am

Hmmm. Hmmm. *zastanawia sie co by ty nabroić i nagle wpada mu w oko kwiatek na głowie opcego* twisted
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:38 am

powrot sokoła ninja

Falcone

Delein

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:39 am

Opc- bomba ten kawalek XD Idealny na glupawki mrgreen

Avsko Falc!
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:40 am

agrrr

Ozzwald

Gailenquen

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:40 am

Falcone
powrot sokoła ninja
*czochra mu wlosy* Oye ^^
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:42 am

Ibris
Oczywiscie, ze sprobuje :3 Palic nie pale, olejki beda... teraz tylko trzeba z ta herbatka cos zrobic wink

wbrew pozorom z herbatki nie tak trudno zrezygnowac jak zastapi sie ja podobnymi np owocowymi. Polecam herbatke relaksujaca (tak sie nazywa) bio activ- taka w czerwonym pudeleczku: z malin, melisy i czegostam jeszcze. Nie jest droga a smakuje super i nie trzeba jej slodzic 3nodding

Omega Sun
Captain

Gailenquen

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:43 am

Omega Sun
Ibris

wbrew pozorom z herbatki nie tak trudno zrezygnowac jak zastapi sie ja podobnymi np owocowymi. Polecam herbatke relaksujaca (tak sie nazywa) bio activ- taka w czerwonym pudeleczku: z malin, melisy i czegostam jeszcze. Nie jest droga a smakuje super i nie trzeba jej slodzic 3nodding
Zadnej owocowej nie slodze, wiec w porzadku :3 Tylko mi ta herbata momentanie schodzi, bo jej pije w potwornych ilosciach XD Moze mama w aptece bedzie miala :3
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:49 am

Ibris
Omega Sun
Ibris

Zadnej owocowej nie slodze, wiec w porzadku :3 Tylko mi ta herbata momentanie schodzi, bo jej pije w potwornych ilosciach XD Moze mama w aptece bedzie miala :3

ja srednio 2 litry czarnej herbaty pije .........
a Bio-active herbata jest niezła i pobudza trawienie czy cos takiego XD .....
czarna jest i tak najlepsza >.> .

Falcone

opcy

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:50 am

Delein
Opc- bomba ten kawalek XD Idealny na glupawki mrgreen

Avsko Falc!
cala plyta taka...

chaos chaos..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22425 22426 22427 22428 22429 22430 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games