|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:13 am
Omega Sun Mr. Smokey No BA! Jak ja cos narysuje to wszyscy wymiekacie (ze śmiechu blaugh ) mrgreen to sygnaturke mi mozesz narysowac wink Na razie zdjelam stara, zeby dodac do niej nowe obrazki i tak juz mniej wiecej od miesiaca przymierzam sie, zeby wstawic ja z powrotem :] moge zrobić ale wiesz nie wyplacisz sie za Chiny Ludowe ^^. A ja za darmo nie pracuje razz lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:15 am
Mr. Smokey moge zrobić ale wiesz nie wyplacisz sie za Chiny Ludowe ^^. A ja za darmo nie pracuje razz lol materialista blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:19 am
Omega Sun Mr. Smokey moge zrobić ale wiesz nie wyplacisz sie za Chiny Ludowe ^^. A ja za darmo nie pracuje razz lol materialista blaugh Prawie zawsze wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bym powiedzial bezbozny grzesznil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No, okres to jest powod...ja mam hustawki jeszcze przez inne czynniki tabletki przeciwdzieciowe i czasami to kapa :/ Kobiety maja przekichane... Tj. dobrze by bylo, gdyby powodem stal sie okres... ale to nie to. Teraz mi jeden ktos kupil butelczyne ziolek od Bonifratrow - ponoc ma nerwy ukoic. Bo z tymi to mam przepotworny problem. Nerwica mi sie "uaktywnia" czy cos oO' Fakt faktem, my mamy przewalone...
Ja naprawde sie staram nie narzekac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:20 am
i cu dzika jak sie podoba kawalek?
mrgreen mrgreen mrgreen
a juuutro jademmmm do Luuublinaaaaa! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:21 am
opcy i cu dzika jak sie podoba kawalek? mrgreen mrgreen mrgreen a juuutro jademmmm do Luuublinaaaaa! rofl Chcesz ludzi zdemoralizowac, czy masz w tym jakis inny cel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:22 am
Ibris opcy i cu dzika jak sie podoba kawalek? mrgreen mrgreen mrgreen a juuutro jademmmm do Luuublinaaaaa! rofl Chcesz ludzi zdemoralizowac, czy masz w tym jakis inny cel?do Anku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:22 am
Ibris Delein No, okres to jest powod...ja mam hustawki jeszcze przez inne czynniki tabletki przeciwdzieciowe i czasami to kapa :/ Kobiety maja przekichane... Tj. dobrze by bylo, gdyby powodem stal sie okres... ale to nie to. Teraz mi jeden ktos kupil butelczyne ziolek od Bonifratrow - ponoc ma nerwy ukoic. Bo z tymi to mam przepotworny problem. Nerwica mi sie "uaktywnia" czy cos oO' Fakt faktem, my mamy przewalone...
Ja naprawde sie staram nie narzekac wink xd Moj brate tez ma ziolka na nerwy...ale to dlatego, ze ma problemy z zoladkiem na tle nerwowym ^^" Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:24 am
Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:26 am
Ibris Tj. dobrze by bylo, gdyby powodem stal sie okres... ale to nie to. Teraz mi jeden ktos kupil butelczyne ziolek od Bonifratrow - ponoc ma nerwy ukoic. Bo z tymi to mam przepotworny problem. Nerwica mi sie "uaktywnia" czy cos oO' Fakt faktem, my mamy przewalone...
Ja naprawde sie staram nie narzekac wink xd Pewnie zyjesz w stresie i Twoj organizm fizycznie to odreagowuje. Zrezygnuj calkiem z kofeiny (tej w herbacie tez!- zastap ja owocowymi, zielonymi, czerwonymi itp), slodyczy i jesli palisz to z papierosow tez- te wszystkie rzeczy zwiekszaja wytwarzanie hormonow stresu, glownie kortyzonu. Polecam jakas lagodna gimnastyke- joge, tai-chi, ale nie zaden sport ekstremalny bo efekt bedzie zupelnie odwrotny. Dorzuc do tego aromaterapie- olejki lub swiece lawendowe i bergamotkowe a efekty zauwazysz dosc szybko 3nodding Tez mialam problemy z przewleklym przygnebieniem i od tamtej pory o zwalczaniu stresu wiem niemal wszystko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:27 am
opcy Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku.. Kobieta potrafi .. (bez obrazy) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:28 am
opcy Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku.. Pisze mi "Foobar stuff" i "Hail discordia"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:29 am
Mr. Smokey opcy Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku.. Kobieta potrafi .. (bez obrazy) mrgreen No Najdziksza szczegolnie V.v..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:29 am
Delein opcy Delein Opc- no nie chce mi sie sciagnac...pokazuje mi sie index plikow...V.v... O.o a przeca to bezposredni link do pliku.. Pisze mi "Foobar stuff" i "Hail discordia" przeladuj stronke ostatni link...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|