|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:51 am
Mnie jakoś na U2 siadło ostatnio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:56 am
Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:57 am
Ibris Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj Najsu ^^ Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:58 am
Delein Ibris Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj Najsu ^^ Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie == Ja Ci moge pokolorować razz xd (w paincie bo na nim sie najlepiej znam rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:59 am
Delein Ibris Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj Najsu ^^ Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie == Ja stwierdzilam, ze teraz i tak jest klasyfikacja etc. wiec mam pozorne luzy - olewam szkole i popoludniami rysuje ^^ Tzn. w koncu cos narysowalam... Ostatnio zlapalam dola XD Ale chyba przechodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:00 am
Oyea~ :3
Smokey - profesjonalista z Ciebie ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:00 am
Mr. Smokey Delein Ibris Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj Najsu ^^ Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie == Ja Ci moge pokolorować razz xd (w paincie bo na nim sie najlepiej znam rofl ) XD jak go dopracuje, to dam ci znac mrgreen Avsko Omi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:02 am
Ibris Delein Ibris Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3
mozna zajrzec tutaj Najsu ^^ Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie == Ja stwierdzilam, ze teraz i tak jest klasyfikacja etc. wiec mam pozorne luzy - olewam szkole i popoludniami rysuje ^^ Tzn. w koncu cos narysowalam... Ostatnio zlapalam dola XD Ale chyba przechodzi.O raju, a stalo sie cos zlego, czy to taki dol bo dol? No ja tez na razie leje na klasyfikacje, z reszta bardziej studniowka sie przejmuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:03 am
halo zauwazyl mnie ktos wogole confused question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:03 am
Ibris Oyea~ :3
Smokey - profesjonalista z Ciebie ;3 No BA! Jak ja cos narysuje to wszyscy wymiekacie (ze śmiechu blaugh ) mrgreen Siema Omega ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:05 am
Mr. Smokey No BA! Jak ja cos narysuje to wszyscy wymiekacie (ze śmiechu blaugh ) mrgreen to sygnaturke mi mozesz narysowac wink Na razie zdjelam stara, zeby dodac do niej nowe obrazki i tak juz mniej wiecej od miesiaca przymierzam sie, zeby wstawic ja z powrotem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:08 am
Delein O raju, a stalo sie cos zlego, czy to taki dol bo dol? No ja tez na razie leje na klasyfikacje, z reszta bardziej studniowka sie przejmuje ^^ Wpadanie w doly_bo_tak zdarza mi sie bardzo rzadko. Teraz mialam i mam sluszne powody, ale no... dolowanie rekompensuje ostra hustawka nastroju XD Zastanawiam sie, czy nie istnieje cos takiego jak zespol napiecia miedzymiesiaczkowego... To by wyjasnilo wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:09 am
roman_zbawicieL halo zauwazyl mnie ktos wogole confused question "od filmow" to ja znam Adobe Premiere i na tym sie konczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:12 am
Ibris Delein O raju, a stalo sie cos zlego, czy to taki dol bo dol? No ja tez na razie leje na klasyfikacje, z reszta bardziej studniowka sie przejmuje ^^ Wpadanie w doly_bo_tak zdarza mi sie bardzo rzadko. Teraz mialam i mam sluszne powody, ale no... dolowanie rekompensuje ostra hustawka nastroju XD Zastanawiam sie, czy nie istnieje cos takiego jak zespol napiecia miedzymiesiaczkowego... To by wyjasnilo wszystko.No, okres to jest powod...ja mam hustawki jeszcze przez inne czynniki tabletki przeciwdzieciowe i czasami to kapa :/ Kobiety maja przekichane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|