Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22423 22424 22425 22426 22427 22428 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:51 am

Mnie jakoś na U2 siadło ostatnio ^^
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:56 am

Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3

mozna zajrzec tutaj

Gailenquen

Delein

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:57 am

Ibris
Ja sie tylko przyszlam pochwalic moim obecnym "mad at work", czyli nieskonczona produkcja moja i Fotoshopy :3

mozna zajrzec tutaj

Najsu ^^

Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie ==
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:58 am

Delein
Ibris

mozna zajrzec tutaj

Najsu ^^

Ja sie musze wreszcie wziasc za pokolorowanie jednego linearta, ale tak patrzac na rozklad wolnego czasu, to zrobie to chyba dopiero w ferie ==

Ja Ci moge pokolorować razz xd (w paincie bo na nim sie najlepiej znam rofl )

Mr. Smokey

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:59 am

(czesc) xp
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 10:59 am

Delein
Ibris

mozna zajrzec tutaj

Najsu ^^

Ja stwierdzilam, ze teraz i tak jest klasyfikacja etc. wiec mam pozorne luzy - olewam szkole i popoludniami rysuje ^^ Tzn. w koncu cos narysowalam... Ostatnio zlapalam dola XD Ale chyba przechodzi.

Gailenquen

Gailenquen

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:00 am

Omega Sun
(czesc) xp
Oyea~ :3

Smokey - profesjonalista z Ciebie ;3
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:00 am

Mr. Smokey
Delein
Ibris

mozna zajrzec tutaj

Najsu ^^

Ja Ci moge pokolorować razz xd (w paincie bo na nim sie najlepiej znam rofl )

XD jak go dopracuje, to dam ci znac mrgreen

Avsko Omi!

Delein

Delein

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:02 am

Ibris
Delein
Ibris

mozna zajrzec tutaj

Najsu ^^

Ja stwierdzilam, ze teraz i tak jest klasyfikacja etc. wiec mam pozorne luzy - olewam szkole i popoludniami rysuje ^^ Tzn. w koncu cos narysowalam... Ostatnio zlapalam dola XD Ale chyba przechodzi.

O raju, a stalo sie cos zlego, czy to taki dol bo dol?
No ja tez na razie leje na klasyfikacje, z reszta bardziej studniowka sie przejmuje ^^
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:03 am

halo zauwazyl mnie ktos wogole confused question

roman_zbawicieL

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:03 am

Ibris
Omega Sun
(czesc) xp
Oyea~ :3

Smokey - profesjonalista z Ciebie ;3

No BA! Jak ja cos narysuje to wszyscy wymiekacie (ze śmiechu blaugh ) mrgreen

Siema Omega ^^
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:05 am

Mr. Smokey

No BA! Jak ja cos narysuje to wszyscy wymiekacie (ze śmiechu blaugh ) mrgreen

to sygnaturke mi mozesz narysowac wink

Na razie zdjelam stara, zeby dodac do niej nowe obrazki i tak juz mniej wiecej od miesiaca przymierzam sie, zeby wstawic ja z powrotem :]

Omega Sun
Captain

Gailenquen

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:08 am

Delein

No ja tez na razie leje na klasyfikacje, z reszta bardziej studniowka sie przejmuje ^^
Wpadanie w doly_bo_tak zdarza mi sie bardzo rzadko. Teraz mialam i mam sluszne powody, ale no... dolowanie rekompensuje ostra hustawka nastroju XD Zastanawiam sie, czy nie istnieje cos takiego jak zespol napiecia miedzymiesiaczkowego... To by wyjasnilo wszystko.
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:09 am

roman_zbawicieL
halo zauwazyl mnie ktos wogole confused question
"od filmow" to ja znam Adobe Premiere i na tym sie konczy.

Gailenquen

Delein

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:12 am

Ibris
Delein

Wpadanie w doly_bo_tak zdarza mi sie bardzo rzadko. Teraz mialam i mam sluszne powody, ale no... dolowanie rekompensuje ostra hustawka nastroju XD Zastanawiam sie, czy nie istnieje cos takiego jak zespol napiecia miedzymiesiaczkowego... To by wyjasnilo wszystko.

No, okres to jest powod...ja mam hustawki jeszcze przez inne czynniki tabletki przeciwdzieciowe i czasami to kapa :/
Kobiety maja przekichane...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22423 22424 22425 22426 22427 22428 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games