|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:50 am
opcy Kimagure-chan opcy Caribou [The Milk Of Human Kindness #02] Subotnick [1:05]dżabless~~! hej... ja mam pytanie... co zrobic jak sciagnelam film i napisy do niego i chce go teraz przegrac na plyte?? eee.. no.. wypalic film i napisy po prostu? a to ma chodzic na stacjonarmym odtwarzaczu? no niewiem... chyba tak... o ile to możliwe razz P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:55 am
Kimagure-chan opcy Kimagure-chan opcy Caribou [The Milk Of Human Kindness #02] Subotnick [1:05]dżabless~~! hej... ja mam pytanie... co zrobic jak sciagnelam film i napisy do niego i chce go teraz przegrac na plyte?? eee.. no.. wypalic film i napisy po prostu? a to ma chodzic na stacjonarmym odtwarzaczu? no niewiem... chyba tak... o ile to możliwe razz P mozliwe, mozliwe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:02 am
Mr. Smokey Kimagure-chan opcy Kimagure-chan opcy Caribou [The Milk Of Human Kindness #02] Subotnick [1:05]dżabless~~! hej... ja mam pytanie... co zrobic jak sciagnelam film i napisy do niego i chce go teraz przegrac na plyte?? eee.. no.. wypalic film i napisy po prostu? a to ma chodzic na stacjonarmym odtwarzaczu? no niewiem... chyba tak... o ile to możliwe razz P mozliwe, mozliwe ^^ a co trzeba zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:03 am
Mr. Smokey ninja opcy poszedl to ja moge wyjść zza fotela razz hehe. Siema nowoprzybyłym ^^ nie mow 'hop'....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:08 am
Mr. Smokey opcy Mr. Smokey ninja opcy poszedl to ja moge wyj�›�‡ zza fotela razz hehe. Siema nowoprzyby�‚ym ^^ nie mow 'hop'.... AAAAAA *panika* *panika* Witam smile no cześ......... niech mnie ktos zabawia teraz~! mrgreen SquarePusher [Hard Normal Daddy #02] Beep Street [6:37]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:12 am
ninja nie moge sie powstrzymac
ZLO!!!!!!
ZLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:17 am
Twisted_Exile ninja nie moge sie powstrzymac ZLO!!!!!! ZLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! rofl mrgreen twisted heart *wskakuje pod fotel i fuczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:20 am
opcy Twisted_Exile ninja nie moge sie powstrzymac ZLO!!!!!! ZLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! rofl mrgreen twisted heart *wskakuje pod fotel i fuczy* *wabi Opcego majtkami* rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:24 am
Wrocilem smile , teskniliście ?
Siema Twisted_Exile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:26 am
Mr. Smokey Wrocilem smile , teskniliście ? Siema Twisted_Exile smile Twist albo Moni wystarczy wink ale wole Moni mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:30 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ninja nie moge sie powstrzymac ZLO!!!!!! ZLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! rofl mrgreen twisted heart *wskakuje pod fotel i fuczy* *wabi Opcego majtkami* rofl mrgreen twisted heart *zaszywa sie glebiej pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 10:31 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile ninja nie moge sie powstrzymac ZLO!!!!!! ZLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! rofl mrgreen twisted heart *wskakuje pod fotel i fuczy* *wabi Opcego majtkami* rofl mrgreen twisted heart *zaszywa sie glebiej pod fotel* *proboje wyciagnac go sila* no co z Toba gloopi Bucu jest neutral rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|