|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:03 am
Ehh kapisko, nie chce mi sie nic razz jak zwykle. dobzre ze na jutro do szkoly nie musze sie uczyć ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:05 am
kurde.... mam tyle rysunkow a nie mam tableta... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:06 am
Konio Aidanna Konio Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac nie od obcych niewolno brac slodyczy, no ale ja nie jestem obcy :] ale... ale... Ozzwald mi zabronil gonk Juz znalełm jednego takiego co mi zabrobił ze swoja dziewczyna rozmawiac. no az tak to chyba nie bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:08 am
Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:09 am
BeeWolf_san Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero. sie wstydze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:10 am
BeeWolf_san Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero. aha... to ja sie juz boje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:11 am
Aidanna BeeWolf_san Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero. aha... to ja sie juz boje gonk Nom bojaj sie bojaj bo to lepka sprawa ... Kim: E tam na wstydanie sie nie ma czasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:12 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero. aha... to ja sie juz boje gonk Nom bojaj sie bojaj bo to lepka sprawa ... Kim: E tam na wstydanie sie nie ma czasu. *pokazuje majtki* blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:13 am
Kimagure-chan *pokazuje majtki* blaugh blaugh Odwraca wzrok, napuszcza na nia paparazzi ... teraz wszyscy beda wiedzieli ze nosisz rozowa bielizne. Tym miłym akcentem sie z wami rzegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:15 am
Kimagure-chan BeeWolf_san Czemu ? Aidanno: A czemu nie ? Wszystko przed toba dopiero. sie wstydze razz nie lam sie (ja wczoraj miałam opisac swoja pupe) whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:19 am
Caribou [The Milk Of Human Kindness #02] Subotnick [1:05]
dżabless~~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:21 am
opcy Caribou [The Milk Of Human Kindness #02] Subotnick [1:05]dżabless~~! hej... ja mam pytanie... co zrobic jak sciagnelam film i napisy do niego i chce go teraz przegrac na plyte??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|