|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:45 am
Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:47 am
Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac nie od obcych niewolno brac slodyczy, no ale ja nie jestem obcy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:51 am
Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac No ja senie dziwie ze mnei nie znasz bo mnie tu z rok nie było - kiedys bylem Korangar potem Polishboy potem mnie rok nie bylo i mi sie dzisiaj przypomnialo ze istnieje cos takiego jak gaiaonline razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:53 am
Konio Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac nie od obcych niewolno brac slodyczy, no ale ja nie jestem obcy :] ale... ale... Ozzwald mi zabronil gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:54 am
Polishboy Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac No ja senie dziwie ze mnei nie znasz bo mnie tu z rok nie było - kiedys bylem Korangar potem Polishboy potem mnie rok nie bylo i mi sie dzisiaj przypomnialo ze istnieje cos takiego jak gaiaonline razz a ja tu jestem od ponad roku i zawsze bylam Aidanna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:55 am
Aidanna Konio Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac nie od obcych niewolno brac slodyczy, no ale ja nie jestem obcy :] ale... ale... Ozzwald mi zabronil gonk to ozzwald jeszcze tu pisze??? pewnie kukus i bee tez XD - stare ochleje, myslalem ze juz wyrosli z gai smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:55 am
Aidanna Konio Aidanna Polishboy siema jak sie wam zyje smile ? duzo sie zmienilo na gaii jak widze wink i mnustwo nowych ludzi 3nodding a ja cie nie znam... a z obcymi nie wolno mi rozmawiac nie od obcych niewolno brac slodyczy, no ale ja nie jestem obcy :] ale... ale... Ozzwald mi zabronil gonk Juz znalełm jednego takiego co mi zabrobił ze swoja dziewczyna rozmawiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 8:56 am
Polishboy to ozzwald jeszcze tu pisze??? pewnie kukus i bee tez XD - stare ochleje, myslalem ze juz wyrosli z gai smile Tak Propo Bee to ja ... "ale stare konto tyz mam i tyz na nim pisze" Zapraszam na R.P Ruskie Partyzanty"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|