|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:15 am
Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:17 am
Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rozpoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:18 am
Konio Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rospoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke< Bee? wiesniaku jeden? nio ja ni wiem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:19 am
Aidanna Konio Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rospoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke< Bee? wiesniaku jeden? nio ja ni wiem talk2hand brawe cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:21 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Konio Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rospoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke< Bee? wiesniaku jeden? nio ja ni wiem talk2hand brawe cool xp no cooo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:24 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna Konio Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rospoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke< Bee? wiesniaku jeden? nio ja ni wiem talk2hand brawe cool xp no cooo? no mowie ze dobrze blaugh opcy: teee ale cytaty licz.... dobrze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:25 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Konio Aidanna Konio no wiesz wiesz ... 4laugh gonk nieee.... To mnie rospoznasz, >Kradnie jej majtki i zuje skarpetke< Bee? wiesniaku jeden? nio ja ni wiem talk2hand brawe cool Mła mokre buzi pod spudniczke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:30 am
Konio Mła mokre buzi pod spudniczke... *rzuca w niego klapkiem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:30 am
Aidanna Konio Mła mokre buzi pod spudniczke... *rzuca w niego klapkiem* rofl twisted gryzie kapec ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:34 am
Konio Aidanna Konio Mła mokre buzi pod spudniczke... *rzuca w niego klapkiem* rofl twisted gryzie kapec ... och tak ty zwierzu ty... xd rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:38 am
Aidanna Konio Aidanna Konio Mła mokre buzi pod spudniczke... *rzuca w niego klapkiem* rofl twisted gryzie kapec ... och tak ty zwierzu ty... xd rofl pirate ty taka z szacunkiem do mie takiego tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:40 am
Konio Aidanna Konio Aidanna Konio Mła mokre buzi pod spudniczke... *rzuca w niego klapkiem* rofl twisted gryzie kapec ... och tak ty zwierzu ty... xd rofl pirate ty taka z szacunkiem do mie takiego tego. a kostke cukru chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:43 am
nie dzieki ... ale moze ty chcesz lizaczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:46 am
Konio nie dzieki ... ale moze ty chcesz lizaczka? dawaj rofl pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:47 am
Aidanna Konio nie dzieki ... ale moze ty chcesz lizaczka? dawaj rofl pirate xd nie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|