|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:50 pm
ehh, trza by bylo iśc spać czy coś takiego ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:58 pm
No wiec.. ide razz Narazie *mowi do pustego pomieszczenia i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:12 am
do szkoły trzeba ...bleh... czy coś takiego evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:18 am
nie ma to jak napisac kolosika w 30min
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:20 am
Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #04] Two Towers [7:08]Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #04] Two Towers [7:08]
...pustosc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:44 am
eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:46 am
Aidanna eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja to ich nie czytaj tylko oglada, bo przy tym naterzeniu sobie krzywde zrobisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:52 am
Konio Aidanna eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja to ich nie czytaj tylko oglada, bo przy tym naterzeniu sobie krzywde zrobisz. *mysli mysli* PISZ WOOLNIEJ! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:53 am
Aidanna Konio Aidanna eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja to ich nie czytaj tylko oglada, bo przy tym naterzeniu sobie krzywde zrobisz. *mysli mysli* PISZ WOOLNIEJ! rofl A przaprasza, rozpedziłem sie strasznie, ah te szalenie brykajace literki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:00 am
Konio Aidanna Konio Aidanna eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja to ich nie czytaj tylko oglada, bo przy tym naterzeniu sobie krzywde zrobisz. *mysli mysli* PISZ WOOLNIEJ! rofl A przaprasza, rozpedziłem sie strasznie, ah te szalenie brykajace literki. no... zeby sie to niepotorzylo... xd ty... konio ty ktorego widze tutaj drugi raz w zyciu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:02 am
Aidanna Konio Aidanna Konio Aidanna eek jaki ruch! nienadarzam za czytaniem postow... rofl *siada na podlodze* ninja to ich nie czytaj tylko oglada, bo przy tym naterzeniu sobie krzywde zrobisz. *mysli mysli* PISZ WOOLNIEJ! rofl A przaprasza, rozpedziłem sie strasznie, ah te szalenie brykajace literki. no... zeby sie to niepotorzylo... xd ty... konio ty ktorego widze tutaj drugi raz w zyciu xp Ja ten taki ktorego widzisz drugi raz a znasz od dawna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:04 am
Konio Ja ten taki ktorego widzisz drugi raz a znasz od dawna. ? ahaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:06 am
Aidanna Konio Ja ten taki ktorego widzisz drugi raz a znasz od dawna. ? ahaaa... Znasz mnie od dawnaa nie ahaaa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:09 am
Konio Aidanna Konio Ja ten taki ktorego widzisz drugi raz a znasz od dawna. ? ahaaa... Znasz mnie od dawnaa nie ahaaa.. ahaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:12 am
Aidanna Konio Aidanna Konio Ja ten taki ktorego widzisz drugi raz a znasz od dawna. ? ahaaa... Znasz mnie od dawnaa nie ahaaa.. ahaaa... no wiesz wiesz ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|