|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:36 pm
talk2hand dobranoc wam talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:38 pm
Karnaaa Co swojego nie masz , że taki ciekawy mojego jesteś ? stare mam mam i jest bardzo sexy, jedrniutki fajniutki meski tyłek ja go kofam nad zycie. a ty? PaPa twist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:41 pm
Dobra ja już też spadam , papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:42 pm
Konio Karnaaa Co swojego nie masz , że taki ciekawy mojego jesteś ? stare mam mam i jest bardzo sexy, jedrniutki fajniutki meski tyłek ja go kofam nad zycie. a ty? pokaz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:44 pm
Karnaaa Dobra ja już też spadam , papa Pa, zrob sobie zdiecie pupy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:45 pm
Omega Sun Konio Karnaaa Co swojego nie masz , że taki ciekawy mojego jesteś ? stare mam mam i jest bardzo sexy, jedrniutki fajniutki meski tyłek ja go kofam nad zycie. a ty? pokaz xd Przyjedz to ci nawet zatancze nagolasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:47 pm
Konio Przyjedz to ci nawet zatancze nagolasa. jak juz sie publicznie zobowiazales to sie teraz nie wykrecisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:48 pm
Omega Sun Konio Przyjedz to ci nawet zatancze nagolasa. jak juz sie publicznie zobowiazales to sie teraz nie wykrecisz wink a kto mowi ze mam zamiar juz nie takie rzeczy robilem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:15 pm
Matko! Ile to juz czasu minelo? Ladnych pare(nascie?) miechow... Pozmienialo sie tu u was...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:30 pm
[madog] Matko! Ile to juz czasu minelo? Ladnych pare(nascie?) miechow... Pozmienialo sie tu u was... ooo kto wrocil biggrin Pozmienialo pozmienialo, trzeba sie bylo czesciej pojawiac to by nie bylo zaskoczenia wink Ja juz znikam. Dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:35 pm
Omega Sun [madog] Matko! Ile to juz czasu minelo? Ladnych pare(nascie?) miechow... Pozmienialo sie tu u was... ooo kto wrocil biggrin Pozmienialo pozmienialo, trzeba sie bylo czesciej pojawiac to by nie bylo zaskoczenia wink Ja juz znikam. Dobranoc 4laugh Syn marnotrawny wrocil. razz Juz? Moze pogadamy troche? Mi sie nie spieszy, do pracy mam "tylko" na 8. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|