|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:04 pm
Twisted_Exile Karnaaa Kiart Twisted_Exile przywyczaj sie lepiej xd mrgreen twisted O.o ... dopiero teraz looknalem twoja zmiane Imejdzu ... twisted @Karnaaa ...I do tego i do tego ...xD cool że co ? sweatdrop przywyczaj sie lepiej do dziwnych chorych akcji i wogole mrgreen Lena...*GLEBA* no co? blaugh z etgo co pamietam, to ona miala i takie wlosy, i taka szrame xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:05 pm
~~lena-undesaid~~ no co? blaugh z etgo co pamietam, to ona miala i takie wlosy, i taka szrame xd ja ja pamietam z czarnymi wlosami i szrama zreszta dzis tu byla rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:05 pm
znikam ludzie, trzymcie sie *poof*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Twisted_Exile milo ze ktos wogole zauwazyl wink 4laugh mrgreen twisted ... heart blaugh @Karnaaa: Chodzi mi o to, ze tu bywaja ludzie o roznych zwyczajach ... wiec sie mozna wszystiego spodziewac ... 3nodding to to już dawno zauważyłam blaugh hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ no co? blaugh z etgo co pamietam, to ona miala i takie wlosy, i taka szrame xd ja ja pamietam z czarnymi wlosami i szrama zreszta dzis tu byla rofl mrgreen twisted ona ma chyba teraz jakis nowy fruyz, ale nie wiem dokladnie jaki... no w kazdym razie mi ja przypominas z blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:07 pm
~~lena-undesaid~~ Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ no co? blaugh z etgo co pamietam, to ona miala i takie wlosy, i taka szrame xd ja ja pamietam z czarnymi wlosami i szrama zreszta dzis tu byla rofl mrgreen twisted ona ma chyba teraz jakis nowy fruyz, ale nie wiem dokladnie jaki... no w kazdym razie mi ja przypominas z blaugh crying ja nie kcialam crying twisted a pozatym to tylko wyglad jesli juz mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:08 pm
Omega Sun Konio Omega Sun Konio A powiedz gdzie sie dotykasz i co myslisz, poswintusz zemna. nie chce sie bawic z Toba nie lubisz mnie juz ? lubie To czemu niechcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:09 pm
Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ Twisted_Exile ~~lena-undesaid~~ no co? blaugh z etgo co pamietam, to ona miala i takie wlosy, i taka szrame xd ja ja pamietam z czarnymi wlosami i szrama zreszta dzis tu byla rofl mrgreen twisted ona ma chyba teraz jakis nowy fruyz, ale nie wiem dokladnie jaki... no w kazdym razie mi ja przypominas z blaugh crying ja nie kcialam crying twisted a pozatym to tylko wyglad jesli juz mrgreen twisted w koncu lioczy sie wnetrze, nee? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:11 pm
~~lena-undesaid~~ w koncu lioczy sie wnetrze, nee? xP niezgodze sie z twym punktem wiidzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|