|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:57 pm
o czym gadajta? ninja btw, jestem po fryzjerze..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:58 pm
Twisted_Exile przywyczaj sie lepiej xd mrgreen twisted O.o ... dopiero teraz looknalem twoja zmiane Imejdzu ... twisted @Karnaaa ...I do tego i do tego ...xD cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Konio A dotykaj, tak wiem, ze myslisz o mnie jak kogos dotykasz, tudziez siebie :* taaa... jasne..... wink A powiedz gdzie sie dotykasz i co myslisz, poswintusz zemna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Karnaaa To się nazywa skromność xd A ty lubisz skromnych ?? zależy pod jakim wzgędem skromny 3nodding a co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:59 pm
~~lena-undesaid~~ o czym gadajta? ninja btw, jestem po fryzjerze.......... ja tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:59 pm
~~lena-undesaid~~ o czym gadajta? ninja btw, jestem po fryzjerze.......... nic nowego, ktos proboje kogos zmacac, nic nowego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:00 pm
Karnaaa Konio Karnaaa To się nazywa skromność xd A ty lubisz skromnych ?? zależy pod jakim wzgędem skromny 3nodding a co ? Nie pod wzgledem fizycznym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio A powiedz gdzie sie dotykasz i co myslisz, poswintusz zemna. nie chce sie bawic z Toba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Twisted_Exile przywyczaj sie lepiej xd mrgreen twisted O.o ... dopiero teraz looknalem twoja zmiane Imejdzu ... twisted @Karnaaa ...I do tego i do tego ...xD cool milo ze ktos wogole zauwazyl wink 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:01 pm
Omega Sun Konio A powiedz gdzie sie dotykasz i co myslisz, poswintusz zemna. nie chce sie bawic z Toba nie lubisz mnie juz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:01 pm
Kiart Twisted_Exile przywyczaj sie lepiej xd mrgreen twisted O.o ... dopiero teraz looknalem twoja zmiane Imejdzu ... twisted @Karnaaa ...I do tego i do tego ...xD cool że co ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:02 pm
Mirabell ~~lena-undesaid~~ o czym gadajta? ninja btw, jestem po fryzjerze.......... nic nowego, ktos proboje kogos zmacac, nic nowego... *patrzy na twisted* jezu eek teraz to mi Ibi przypominasz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 1:03 pm
Karnaaa Kiart Twisted_Exile przywyczaj sie lepiej xd mrgreen twisted O.o ... dopiero teraz looknalem twoja zmiane Imejdzu ... twisted @Karnaaa ...I do tego i do tego ...xD cool że co ? sweatdrop przywyczaj sie lepiej do dziwnych chorych akcji i wogole mrgreen Lena...*GLEBA*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Omega Sun Konio A powiedz gdzie sie dotykasz i co myslisz, poswintusz zemna. nie chce sie bawic z Toba nie lubisz mnie juz ? lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile milo ze ktos wogole zauwazyl wink 4laugh mrgreen twisted ... heart blaugh @Karnaaa: Chodzi mi o to, ze tu bywaja ludzie o roznych zwyczajach ... wiec sie mozna wszystiego spodziewac ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|