|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:39 pm
Omega Sun Konio kici kici skurczybyku.... bardzo... oryginalna fryzura wink tak sie dzieje jak za dlugo yetiego na glowie trzymasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:40 pm
Twisted_Exile Falcone oi oi oi witam dzieci ........ dawno mnie ty nie było ninja ....... ale sie pozmieniało eek ... pozmienialo? w jakim sensie? twisted a to ludzie jacys taki nieznajomi a to wyglad taki nowy i inny .......... tak jakos dziwnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:40 pm
Omega Sun Konio kici kici skurczybyku.... bardzo... oryginalna fryzura wink Nie podlizuj sie i tak sie dotknac nie dam, co jest ludzie maja Fetysz dotykania Konia. mrgreen Mirabell no jak bobek BeeCzka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:42 pm
Konio Omega Sun Konio kici kici skurczybyku.... bardzo... oryginalna fryzura wink Nie podlizuj sie i tak sie dotknac nie dam, co jest ludzie maja Fetysz dotykania Konia. mrgreen Mirabell no jak bobek BeeCzka. eek eek eek question question lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:43 pm
Twisted_Exile eek eek eek question question lol twisted Co Konika nigdy nie widziałaś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Omega Sun Konio kici kici skurczybyku.... bardzo... oryginalna fryzura wink Nie podlizuj sie i tak sie dotknac nie dam, co jest ludzie maja Fetysz dotykania Konia. mrgreen Mirabell no jak bobek BeeCzka. myslalem, ze ktos jeszcze oprocz mnie zna hutę 99
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Twisted_Exile Falcone oi oi oi witam dzieci ........ dawno mnie ty nie było ninja ....... ale sie pozmieniało eek ... pozmienialo? w jakim sensie? twisted a to ludzie jacys taki nieznajomi a to wyglad taki nowy i inny .......... tak jakos dziwnie xp ju gona jus tu it rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:44 pm
Konio Nie podlizuj sie i tak sie dotknac nie dam, co jest ludzie maja Fetysz dotykania Konia. mrgreen Mirabell no jak bobek BeeCzka. ale ja Cie wcale nie chce dotykac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:44 pm
Konio Twisted_Exile eek eek eek question question lol twisted Co Konika nigdy nie widziałaś ? rolleyes talk2hand widzialm ale nie o to chodzi whatever talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:45 pm
Mirabell myslalem, ze ktos jeszcze oprocz mnie zna hutę 99 A o tekst "kici kicu skurwysynu" to tak Boobek myslałem ze pytasz sie czy ja bobek jestem Mirabeluś. Ja znaju Huta 99'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:46 pm
Omega Sun Konio Nie podlizuj sie i tak sie dotknac nie dam, co jest ludzie maja Fetysz dotykania Konia. mrgreen Mirabell no jak bobek BeeCzka. ale ja Cie wcale nie chce dotykac blaugh Jasne jasne, Wszyscy chca mnie dotykac, juz widze jak ci sie oczy swieca i slinka cieknie na mysl o mnie bez koszulki. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:46 pm
a tak w ogole to czesc wszystkim (cham ze mnie i sie nawet nie przywitalem) na chwile w przerwie w nauce wpadlem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|