|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:19 pm
Omega Sun Twisted_Exile w koncu sie ucze w szkole padagogicznej ne? rofl mrgreen twisted heart wink biedne dzieci... beda mialy takiego tyrana za wychowawce wink crying ja wciale nie jestem tyranka jestem mila i cierpliwa bardzo zwlaszcza do dzieci...niektorych blaugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:20 pm
Omega Sun Twisted_Exile w koncu sie ucze w szkole padagogicznej ne? rofl mrgreen twisted heart wink biedne dzieci... beda mialy takiego tyrana za wychowawce wink zawsze moglo by byc gorzej... na przyklad mogly by trafic do nas na gildie i cierpiec pod faszystowskimi wladzami moderatorow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:21 pm
Twisted_Exile rofl niech zgadne praac domowa z geografii rofl mrgreen twisted nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:23 pm
Marlly a ja odpowiedzialam ale pani pedagog stwierdzila ze powinnas sama top rozwiazac... i raczej ma racje... xd 15 stopni to 1 h polska - 20 stopni indie - 80 stopni od h ktora mamy teraz odejmij roznice czasowa miedzy pl a indiami i dowiesz sie ktora tam jest h mrgreen dzięki 3nodding opcy: licz cytaty................ rolleyes przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:23 pm
opcy Omega Sun Twisted_Exile w koncu sie ucze w szkole padagogicznej ne? rofl mrgreen twisted heart wink biedne dzieci... beda mialy takiego tyrana za wychowawce wink zawsze moglo by byc gorzej... na przyklad mogly by trafic do nas na gildie i cierpiec pod faszystowskimi wladzami moderatorow... zawsze znajdzie sie jakis gorszy punkt odniesienia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:24 pm
*klika sobie i klika* razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:26 pm
Siemka wszyscy 3nodding Coś ciekawego się dzieje *łaaaaa mam kotka * twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile to sie spytaj ile stref czasowych a pozatym zawsze masz taki zegarke prawdopodobnie w lewym dolnym rogu monitora i jak klikniesz go 2 razy mozesz sobie wybrac strefe czasowa i luknac jaka jest godzina w indiach blaugh rofl pozatym chyba w podrczniku od gegry maice podzial na strefy czasowe sweatdrop twisted nnnno ale najpierw trzeba znac stolice panstw blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 12:28 pm
Karnaaa Siemka wszyscy 3nodding Coś ciekawego się dzieje *łaaaaa mam kotka * twisted ja mam 3, musze znalezc kogos, kto adoptuje tego 3-ciego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Twisted_Exile to sie spytaj ile stref czasowych a pozatym zawsze masz taki zegarke prawdopodobnie w lewym dolnym rogu monitora i jak klikniesz go 2 razy mozesz sobie wybrac strefe czasowa i luknac jaka jest godzina w indiach blaugh rofl pozatym chyba w podrczniku od gegry maice podzial na strefy czasowe sweatdrop twisted nnnno ale najpierw trzeba znac stolice panstw blaugh A tojuz wyzsza szkola jazdy tu trzeba byc wtajemniczonym albo umiec poslugiwac sie taka skomplikowana maszyna jak "google.pl" rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|