|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:49 am
głupie przemowienie napisane... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no niestety ...sliczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no własnie? Jak tak to strasznie dziwną minę zrobiłeś O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Twisted_Exile no Ozz ja wlasnie cos takiego zrboilma tylko ze tam bylo jeszce ze masz mozliwosc koemntarza wpisac i wyslania tego na mejla whee a potem z javy zrobilam zegar ktory odmierzalczas co do setnej sekundy ile pozostalo do konca roku xd mrgreen twisted javy czy java scryptu ? chyba scryptu ale nie jestem pewna ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:51 am
opcy Ozzwald opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no niestety ...sliczny i tak sie z toba nie umowie @Prinee: ja nawet nie wiem czy celowo ja zrobilem, nie pamietam juz xp @Twisted: *gleba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimagure-chan głupie przemowienie napisane... xp i tak masz dobrze ja musze napisac referat o transwetytach xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:52 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no niestety ...sliczny i tak sie z toba nie umowie @Prinee: ja nawet nie wiem czy celowo ja zrobilem, nie pamietam juz xp @Twisted: *gleba* sweatdrop co chcesz niepamietam ja pierwszy raz robilam stronke i sie nieznam na tym i nie chce xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:55 am
Twisted_Exile Ozzwald opcy Ozzwald opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no niestety ...sliczny i tak sie z toba nie umowie @Prinee: ja nawet nie wiem czy celowo ja zrobilem, nie pamietam juz xp @Twisted: *gleba* sweatdrop co chcesz niepamietam ja pierwszy raz robilam stronke i sie nieznam na tym i nie chce xd twisted ooojjj za bardzo sie rozbpedzilem... nie wazne... juz bylem gotowy napisac to samo w javie i java scrypcie.. ale sobie daruje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:56 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy @Omi: taaaaa @Ozz: eeee... to ty? no niestety ...sliczny i tak sie z toba nie umowie crying *smark smark*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|