|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:21 am
Prinee Konio Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> ta chujnia z plesnia i gzybami. Jakze rozwinieta wypowiedz Zawsze staram sie wypowiadac nalerzycie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Prinee Konio Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> ta chujnia z plesnia i gzybami. Jakze rozwinieta wypowiedz Zawsze staram sie wypowiadac nalerzycie. po spartansku... krotkko i zwiezle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk to nie trudne, celujesz, wciskasz i jedziesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:23 am
Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk ja umie... chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:23 am
Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:24 am
Mr. Smokey Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^ *pociaga nosem* nom o ta wsztretna sztronke chodzi... domokun stare domokun crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:26 am
Marlly Mr. Smokey Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^ *pociaga nosem* nom o ta wsztretna sztronke chodzi... domokun stare domokun crying to dawaj materiały ^^ i jedziemy ! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:27 am
Marlly Mr. Smokey Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^ *pociaga nosem* nom o ta wsztretna sztronke chodzi... domokun stare domokun crying co za problem.. dzielisz na 3 czesci strone... ja bym to podzielil 2 tabelami.... potem w glowna czesc wstawiasz plywajaca ramke... robisz menu... pare podstron jakas grafike i jest strona mozna jeszcze dodac troche flasha, php, java scriptu, apletow java, MySQL i xml
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:27 am
Marlly Mr. Smokey Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^ *pociaga nosem* nom o ta wsztretna sztronke chodzi... domokun stare domokun crying stronka,,, hmmm.. OZZY a co z nasza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:29 am
Ozzwald co za problem.. dzielisz na 3 czesci strone... ja bym to podzielil 2 tabelami.... potem w glowna czesc wstawiasz plywajaca ramke... robisz menu... pare podstron jakas grafike i jest strona mozna jeszcze dodac troche flasha, php, java scriptu, apletow java, MySQL i xml problemu nie ma jak sie robilo i sie umie... a ja nigdy nie robilam i dlatego nie umiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:30 am
Ozzwald Marlly Mr. Smokey Marlly *wpada do gildi* nie umiem crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk crying gonk o tą stronkę chodzi ? Daj mi materialy to cos podzialam. Jezeli chodzi o stronkę ^^ *pociaga nosem* nom o ta wsztretna sztronke chodzi... domokun stare domokun crying co za problem.. dzielisz na 3 czesci strone... ja bym to podzielil 2 tabelami.... potem w glowna czesc wstawiasz plywajaca ramke... robisz menu... pare podstron jakas grafike i jest strona mozna jeszcze dodac troche flasha, php, java scriptu, apletow java, MySQL i xml jeszcze niech ankiete doda rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:30 am
Twisted_Exile jeszcze niech ankiete doda rofl mrgreen twisted crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:32 am
Marlly Ozzwald co za problem.. dzielisz na 3 czesci strone... ja bym to podzielil 2 tabelami.... potem w glowna czesc wstawiasz plywajaca ramke... robisz menu... pare podstron jakas grafike i jest strona mozna jeszcze dodac troche flasha, php, java scriptu, apletow java, MySQL i xml problemu nie ma jak sie robilo i sie umie... a ja nigdy nie robilam i dlatego nie umiem sweatdrop nie robilas nigdy strony?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|