|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:04 am
Kimagure-chan blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp Ja moge napisać "sejtan gadke" na ten temat ale wiesz nie zdziw sie jak potem wszyscy na drugi dzien przyjda w koszulkach z gwiazdkami razz hehe Siada na psyche ^^ co nie Gharra ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:05 am
Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:05 am
Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed Witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:06 am
Mr. Smokey Kimagure-chan blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp Ja moge napisać "sejtan gadke" na ten temat ale wiesz nie zdziw sie jak potem wszyscy na drugi dzien przyjda w koszulkach z gwiazdkami razz hehe Siada na psyche ^^ co nie Gharra ? smile neee no mnie to na psyche dzialaja gadki typu "jak w haremie" razz ew. cos o wulkanach ^_^ albo ze znowu mi cos siedzi na rece... ohh ^_^ to takie... boskie! calkiem jakby ktos mial helikopter w glowie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:07 am
Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:07 am
Kimagure-chan blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp dopiero sie obdzilas ze w uni jestesmy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:08 am
Gharra Mr. Smokey Kimagure-chan blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp Ja moge napisać "sejtan gadke" na ten temat ale wiesz nie zdziw sie jak potem wszyscy na drugi dzien przyjda w koszulkach z gwiazdkami razz hehe Siada na psyche ^^ co nie Gharra ? smile neee no mnie to na psyche dzialaja gadki typu "jak w haremie" razz ew. cos o wulkanach ^_^ albo ze znowu mi cos siedzi na rece... ohh ^_^ to takie... boskie! calkiem jakby ktos mial helikopter w glowie razz Przestan ! nie chcemy tego pamietać ! blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:11 am
Gharra Mr. Smokey Kimagure-chan blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp Ja moge napisać "sejtan gadke" na ten temat ale wiesz nie zdziw sie jak potem wszyscy na drugi dzien przyjda w koszulkach z gwiazdkami razz hehe Siada na psyche ^^ co nie Gharra ? smile neee no mnie to na psyche dzialaja gadki typu "jak w haremie" razz ew. cos o wulkanach ^_^ albo ze znowu mi cos siedzi na rece... ohh ^_^ to takie... boskie! calkiem jakby ktos mial helikopter w glowie razz btw twoj sig jest 4 razy za duzy mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:11 am
Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:16 am
Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> No a tak to sie wam rozpanoszyły nooby po gildii razz [pennywise- ******** authority]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:16 am
Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> Dawne dzieje ... Tak sobie przegladam posty ze ostatnich 2 dni i tu troszke nowych avkow przybylo ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:17 am
Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> Wypraszam sobie razz ja dostalem wejscie juz wczesniej wink tylko nie korzystalem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:17 am
Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> ta chujnia z plesnia i gzybami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:20 am
Konio Prinee Twisted_Exile Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed bo dawno Cie nie bylo a pozatym mnostwo mulow sie tu kreci mrgreen twisted No to już nie to co kiedyś ;D Mocne rzady Kukusa ;> ta chujnia z plesnia i gzybami. Jakze rozwinieta wypowiedz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|