|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:34 am
Mr. Smokey Nie, nie. To akurat na WFie... wypadek.. powiedzmy wink aa... to rozumiem.. ja kiedys dostalem, za bajtla, pilka lekarska w glowe.. no i patrz co mam teraz.. *pokazuje twarz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:34 am
Omega Sun znikam zrobic sobie jakies jedzonko, bede za pol godziny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:37 am
Kagenoyami Mr. Smokey Nie, nie. To akurat na WFie... wypadek.. powiedzmy wink aa... to rozumiem.. ja kiedys dostalem, za bajtla, pilka lekarska w glowe.. no i patrz co mam teraz.. *pokazuje twarz* hehe. Ja juz tyle kontuzji mialem ze sie przyzwyczailem razz . Ale tak to jest jak sie chce po ścianach chodzić albo coś razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:38 am
Konio Omega Sun znikam zrobic sobie jakies jedzonko, bede za pol godziny 4laugh też sie cieszę, że sobie poszła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:41 am
Tez sobie ide, szopka czeka az ja pomiziam piorkiem :3 Milego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:44 am
Kagenoyami Mr. Smokey Nie, nie. To akurat na WFie... wypadek.. powiedzmy wink aa... to rozumiem.. ja kiedys dostalem, za bajtla, pilka lekarska w glowe.. no i patrz co mam teraz.. *pokazuje twarz* kurde... Kage, ja jem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:52 am
MarianKanapowiec Kagenoyami Mr. Smokey Nie, nie. To akurat na WFie... wypadek.. powiedzmy wink aa... to rozumiem.. ja kiedys dostalem, za bajtla, pilka lekarska w glowe.. no i patrz co mam teraz.. *pokazuje twarz* kurde... Kage, ja jem talk2hand nie jajem, tylko pilka lekarska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:55 am
aii za 30 minut tata ponawia telefon do wychowawcy ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:59 am
Gharra aii za 30 minut tata ponawia telefon do wychowawcy ;p a co znowu narobiłes łosiu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:00 am
Mr. Smokey Gharra aii za 30 minut tata ponawia telefon do wychowawcy ;p a co znowu narobiłes łosiu ?? nissss... rutynowa kontrola ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:01 am
blee... jak napisac przemowienie na temat wstapienia polski do uni europejskiej?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:02 am
dobha ide pohysowac.. bendem pozniej si ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:02 am
eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:04 am
Prinee eeee....tak jakoś mi się wydaje że połowy ludzi nie znam(?) stressed witam witam Błażej jestem. Mnie juz znasz :3 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|