|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:17 am
Ibris Omega Sun Czesc Wam ninja Uff w koncu weekend sweatdrop Mua ^.^slodka sygnaturka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:18 am
Mr. Smokey i sie porozchodzili ludzie razz Siema Omega ^^ Neee wszyscy. alez ja nie mam wprawy w nadarzaniu za wiadomosciami tutaj . albo to przez to ze asmo caly czas przysyla mi wiadomosci od jakis dziewczyn ktore go znowu podrywaja razz ^_^ Takze witam Omega wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:22 am
*zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused
Jak Wam dzionek mija ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:23 am
Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Zle :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:24 am
Ibris Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Zle :3dobrze ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:24 am
Omega Sun Czesc Wam ninja Uff w koncu weekend sweatdrop chuja tam nie weekend... egzamin końcowy mam, w mordę jebana jego mać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:25 am
Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Apropo tego ze zimno... Kto ma moj sweter ?? Frania ?? smile A co do dnia to tak w sumie srednio. Znow mialem bark wybity dzisiaj a przy okazji stluczony lokiec i palec wskazujący razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:27 am
Mr. Smokey Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Apropo tego ze zimno... Kto ma moj sweter ?? Frania ?? smile A co do dnia to tak w sumie srednio. Znow mialem bark wybity dzisiaj a przy okazji stluczony lokiec i palec wskazujący razz Rynn zawsze byla brutalna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:28 am
MarianKanapowiec Omega Sun Czesc Wam ninja Uff w koncu weekend sweatdrop chuja tam nie weekend... egzamin końcowy mam, w mordę jebana jego mać ja mam w nastepnym tygodniu na kazdych zajeciach kolo, wiec ciesze sie, ze jest juz weekend i moge sie chociaz spokojnie do tego przygotowac. Egzaminami sie na razie nie martwie, bo sesja dopiero w lutym. Ale dali nam po kilkadziesiat zagadnien z kazdego przedmiotu+ tradyjnie stosik ustaw, ktore trzeba znac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:29 am
Kagenoyami Mr. Smokey Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Apropo tego ze zimno... Kto ma moj sweter ?? Frania ?? smile A co do dnia to tak w sumie srednio. Znow mialem bark wybity dzisiaj a przy okazji stluczony lokiec i palec wskazujący razz Rynn zawsze byla brutalna mrgreen A Ty na mnie narzekasz... ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:30 am
Kagenoyami Mr. Smokey Omega Sun *zawija sie w kocyk* brrrr zimno xp Chyba jakies chorobsko mnie bierze confused Jak Wam dzionek mija ninja ? Apropo tego ze zimno... Kto ma moj sweter ?? Frania ?? smile A co do dnia to tak w sumie srednio. Znow mialem bark wybity dzisiaj a przy okazji stluczony lokiec i palec wskazujący razz Rynn zawsze byla brutalna mrgreen Nie, nie. To akurat na WFie... wypadek.. powiedzmy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:33 am
znikam zrobic sobie jakies jedzonko, bede za pol godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:34 am
Witam ^^ Omega Sun znikam zrobic sobie jakies jedzonko, bede za pol godziny i żegnam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|