|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:38 pm
hejko! co słychać? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:40 pm
Katka1989 hejko! co słychać? biggrin Kateczka smile smile smile smile *przytula ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:42 pm
Katka1989 hejko! co słychać? biggrin Avsko!!!! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:43 pm
*wszedł wyraźnie wkurzony* witam wszystkich, kłaniam się panowie... całuję rączki drogim paniom *siada na podłodze w kącie i zaczyna pisać coś na ścianie czerwoną pastelą olejną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:44 pm
Kukus *wszedł wyraźnie wkurzony* witam wszystkich, kłaniam się panowie... całuję rączki drogim paniom *siada na podłodze w kącie i zaczyna pisać coś na ścianie czerwoną pastelą olejną* co ci sie stalo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:46 pm
HeeroX Katka1989 hejko! co słychać? biggrin Kateczka smile smile smile smile *przytula ja* witaj ^^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:46 pm
Kukus *wszedł wyraźnie wkurzony* witam wszystkich, kłaniam się panowie... całuję rączki drogim paniom *siada na podłodze w kącie i zaczyna pisać coś na ścianie czerwoną pastelą olejną* *podchodzi do niego zaglądając mu przez ramię na napis*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:55 pm
*na ścianie pojawiają się skoślawione litery, ktoore układają się w słowa, a słowa w cztery wersy:
CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK
kończy pisać i patrzy się w przestrzeń zagryzając wargę*
wkurwił mnie jeden niub... Sub Zero chce prosić Tao by mi dała uprawnienia moderatora... ale nie wiem czy ona będzie zachwycona tą kandydaturą sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:57 pm
Kukus *na ścianie pojawiają się skoślawione litery, ktoore układają się w słowa, a słowa w cztery wersy: CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK kończy pisać i patrzy się w przestrzeń zagryzając wargę* wkurwił mnie jeden niub... Sub Zero chce prosić Tao by mi dała uprawnienia moderatora... ale nie wiem czy ona będzie zachwycona tą kandydaturą sweatdrop rozumiem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:57 pm
Kukus *na ścianie pojawiają się skoślawione litery, ktoore układają się w słowa, a słowa w cztery wersy: CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK kończy pisać i patrzy się w przestrzeń zagryzając wargę* wkurwił mnie jeden niub... Sub Zero chce prosić Tao by mi dała uprawnienia moderatora... ale nie wiem czy ona będzie zachwycona tą kandydaturą sweatdrop Chyba nawet wiem który... Ale czułki w górę *przytula*...poprę Twoją kandydaturę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:59 pm
a właśnie... gdzie jest Pisarz?
chcę mu pogratulować celności... zapylić guwniarę z 411 kilometrów to jest wyczyn na miarę księgi guinessa [Delein, wybacz ten marny żart... ale mnie panna rozbroiła]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:00 pm
Kukus *na ścianie pojawiają się skoślawione litery, ktoore układają się w słowa, a słowa w cztery wersy: CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK kończy pisać i patrzy się w przestrzeń zagryzając wargę* wkurwił mnie jeden niub... Sub Zero chce prosić Tao by mi dała uprawnienia moderatora... ale nie wiem czy ona będzie zachwycona tą kandydaturą sweatdrop a co zrobił ten niub? ps. ja też chce być moderatorką 3nodding domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:01 pm
Kukus a właśnie... gdzie jest Pisarz? chcę mu pogratulować celności... zapylić guwniarę z 411 kilometrów to jest wyczyn na miarę księgi guinessa [Delein, wybacz ten marny żart] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:01 pm
dobrywieczór wszystkim wink witaj z tej strony hih
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:02 pm
Kukus a właśnie... gdzie jest Pisarz? chcę mu pogratulować celności... zapylić guwniarę z 411 kilometrów to jest wyczyn na miarę księgi guinessa [Delein, wybacz ten marny żart... ale mnie panna rozbroiła] czy ktoś może mi powiedzieć co się tu działo jak mnie nie było? eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|