|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:51 am
Kiray czikka bo ty nie wiesz jaka ona jest okropna! crying crying crying masz racje Ona jest okrpona crying crying crying czemu wczesniej tego nie zauwazylismy crying crying crying crying tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 2:49 am
czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream hmmmmmm........ confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:46 pm
czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream a jeśli mnie się tam zdaje to jak to jest? bo jak tu to tak jest, ale jak jest jak tam, bo to jest zasadniczo bardzo poważna zagwostka, wieeeeesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 7:02 am
MarianKanapowiec czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream a jeśli mnie się tam zdaje to jak to jest? bo jak tu to tak jest, ale jak jest jak tam, bo to jest zasadniczo bardzo poważna zagwostka, wieeeeesz? rofl rofl rofl rofl chyba wiem jaki tekst padnie po przeczytaniu twego posta przez panne roz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 3:07 am
MarianKanapowiec czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream a jeśli mnie się tam zdaje to jak to jest? bo jak tu to tak jest, ale jak jest jak tam, bo to jest zasadniczo bardzo poważna zagwostka, wieeeeesz? eeeee? a o co tobie chodzi? nie rozumiem pytan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:58 am
czikka MarianKanapowiec czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream a jeśli mnie się tam zdaje to jak to jest? bo jak tu to tak jest, ale jak jest jak tam, bo to jest zasadniczo bardzo poważna zagwostka, wieeeeesz? eeeee? a o co tobie chodzi? nie rozumiem pytan nie dziwie sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:11 pm
EvilYuki czikka MarianKanapowiec czikka tym razem wyczulam ironnie nie jestem taka glupia jak wam sie tu zdaje! scream a jeśli mnie się tam zdaje to jak to jest? bo jak tu to tak jest, ale jak jest jak tam, bo to jest zasadniczo bardzo poważna zagwostka, wieeeeesz? eeeee? a o co tobie chodzi? nie rozumiem pytan nie dziwie sie biggrin znajac ta osobke jestem w stanie powiedziec ze to pytanie z jej str bylo przewidywalne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 4:25 pm
ostra, epidemiczna choroba zakaźna, o gwałtownym przebiegu z biegunką i wymiotami, powodującymi groźne odwodnienie i wyniszczenie organizmu, często prowadzące do zgonu chorego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 2:12 am
MarianKanapowiec ostra, epidemiczna choroba zakaźna, o gwałtownym przebiegu z biegunką i wymiotami, powodującymi groźne odwodnienie i wyniszczenie organizmu, często prowadzące do zgonu chorego Wywoływana przez ameby... o ile dobrze pamiętam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:40 am
Daiku Maryu MarianKanapowiec ostra, epidemiczna choroba zakaźna, o gwałtownym przebiegu z biegunką i wymiotami, powodującymi groźne odwodnienie i wyniszczenie organizmu, często prowadzące do zgonu chorego Wywoływana przez ameby... o ile dobrze pamiętam. nie, przez Mariana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:06 am
Daiku Maryu MarianKanapowiec ostra, epidemiczna choroba zakaźna, o gwałtownym przebiegu z biegunką i wymiotami, powodującymi groźne odwodnienie i wyniszczenie organizmu, często prowadzące do zgonu chorego Wywoływana przez ameby... o ile dobrze pamiętam. odnoszę wrażenie, że powinnaś udać się do apteki celem zakupu bilobilu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 2:48 pm
MarianKanapowiec Daiku Maryu MarianKanapowiec ostra, epidemiczna choroba zakaźna, o gwałtownym przebiegu z biegunką i wymiotami, powodującymi groźne odwodnienie i wyniszczenie organizmu, często prowadzące do zgonu chorego Wywoływana przez ameby... o ile dobrze pamiętam. odnoszę wrażenie, że powinnaś udać się do apteki celem zakupu bilobilu kucaj do miecza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 12:10 am