|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:49 am
Ozzwald YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool ja tam przyjemnosci troche inaczej widze *rozmarzyl sie patrzac na Yumi* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:50 am
YumiTao Labudziak YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool cii.. to możemy dzis wypić xd *wyciaga bimber* tak wiec Labu przyszło mi pokazac Ci nasza tradycje (?) *podaje bimber* pij ...bedziesz łatwiejszy rofl mrgreen cool no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:53 am
Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:54 am
YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool ta.. teraz trzeba mu wsadzic swieczke w tylek... twisted ale tylko do polowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:55 am
YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:55 am
Ozzwald YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool ta.. teraz trzeba mu wsadzic swieczke w tylek... twisted ale tylko do polowy... ja chce podpalac rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:57 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool ta.. teraz trzeba mu wsadzic swieczke w tylek... twisted ale tylko do polowy... ja chce podpalac rofl mrgreen a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:00 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool ta.. teraz trzeba mu wsadzic swieczke w tylek... twisted ale tylko do polowy... ja chce podpalac rofl mrgreen a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink nie dam sie molestowac .... szeregowcy tez maja swoje prawa... crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:01 am
Labudziak YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool stare Ozz rozpinaj go ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:05 am
YumiTao Labudziak YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool stare Ozz rozpinaj go ... xd ja sie wstydze.. ty jestes kobieta... Labudziak ciesz sie ze gromnice sie nam skonczyly... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:09 am
Ozzwald YumiTao Labudziak YumiTao Labudziak no dobra XD łatwiejszy XD *pije.... ostro...* xd Ozz przechodzimy teraz do drugiej czesci chrzcin cool stare Ozz rozpinaj go ... xd ja sie wstydze.. ty jestes kobieta... Labudziak ciesz sie ze gromnice sie nam skonczyly... blaugh crying kiedy inndziej Labu nie gniewaj sie na nas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 6:49 am
xp
Dodałem kolejne genialne prace do Ko-skiej Galeryi ... a mianowicie babe lerzaca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 9:20 am
YumiTao nie dam sie molestowac .... szeregowcy tez maja swoje prawa... crying mrgreen i tu sie mylisz........... mrgreen witam btw............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 10:20 am
opcy YumiTao nie dam sie molestowac .... szeregowcy tez maja swoje prawa... crying mrgreen i tu sie mylisz........... mrgreen witam btw............ bo zaczne strajkowac ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:01 pm
Ozzwald a ty jak chcesz awans musisz isc ze mna pod prysznic... bo tu sie pod prysznicem awansuje... wink ja jakos nie musialam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|