|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:16 am
Napsugár te is megkergültél? blaugh blaugh blaugh Ha akarsz leheeeeetsz velem együtt kergeeeeee... blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 5:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 7:24 am
le xd de h miről azt ne kérdezd mer per pill én sem vok képben eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 7:30 am
semmi fontos...dícsérjük napsugár ruháját....készülődünk a bálba....tudod. (vagyis nem mert ez olyan csajos dolog....jaj nincs egy rongyom sem amit felvehetek....)....szóval kiborítjuk a pasikat ezerrel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:16 am
ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:18 am
Yolanda Thissa ajjaj.. milyen sok mindenről lemaradtam... crying egyébként nekem a bőszoknyás-hercegnős ruhák tetszenek. A múltkor azt javasolták egy cikkben, hogy válasszak testresimuló alsó részt, mert az kiemeli a mittudoménmit... De nekem az nem tetszik razz Egyébként a hátsó kivágást is javasolták, ami nem rossz ötlet, csak nem nekem sweatdrop biggrin szerintem valami koktélruha, vaagy prom ruha, vagy olyan amit te is írtál az a bőszoknyás ruha biggrin nekem prom ruhám lesz xD vagyis azt tervezem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:27 am
Prom ruha?? ajjaj, ezt a kifejezést eddig nem hallottam. sweatdrop Nem, én nagyestélyikről beszélek! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:30 am
Yolanda Thissa Prom ruha?? ajjaj, ezt a kifejezést eddig nem hallottam. sweatdrop Nem, én nagyestélyikről beszélek! heart jaaaaah biggrin háát a prom az tudtommal vmi alkalmi ruha.. pölö ennek a bálnak is most PROMageddon a neve biggrin vmi ilyesmi sweatdrop demostnemtudokgondolkodnisemmin. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:37 am
ajhe mien agyzsibbasztó dolgokról beszélgettek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:45 am
persze..mert nektek pasiknak elég csak felvennetek valami fekete cuccot és máris dögösen néztek ki....nekünk viszont tündökölni kell xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:48 am
Stranger már szólt előre: ,,szóval kiborítjuk a pasikat ezerrel icon_xd.gif" számunkra nem zsibbasztó. detőlem beszélhetünk a Forma1ről meg a kocsikról xDD hátjam... a pasiknak meg nehéz megfelelni -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 8:51 am
3nodding bizony 3nodding ..de azért próbálkozunk.....és közben jól szórakozunk a ruhák között túrkálva xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 9:15 am
stranger12 3nodding bizony 3nodding ..de azért próbálkozunk.....és közben jól szórakozunk a ruhák között túrkálva xd igazigaz ^^ jaj már hezitálok megint... már énsemtudom hogy mit vegyekfeeeel wááá >__< XD wahmbulance sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|