|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:57 am
ibris xd wiem ze jestem okropna ale jeszcze nie skonczylam sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:57 am
Gharra Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ Miało być cicho i nieśmialo :[ ^^ Tak a Ty jestes wlasnie cichy i nieśmialy... akurat ... mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:58 am
Mr. Smokey Gharra Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ Miało być cicho i nieśmialo :[ ^^ Tak a Ty jestes wlasnie cichy i nieśmialy... akurat ... mrgreen mrgreen Nom jestem jestem i jeszcze chory na dodatek -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:59 am
Marlly ibris xd wiem ze jestem okropna ale jeszcze nie skonczylam sweatdrop heart W porzadku, zostaje Ci wybaczone X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Marlly ibris xd wiem ze jestem okropna ale jeszcze nie skonczylam sweatdrop heart W porzadku, zostaje Ci wybaczone X3 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Marlly ibris xd wiem ze jestem okropna ale jeszcze nie skonczylam sweatdrop heart W porzadku, zostaje Ci wybaczone X3milosierdzie boskie nie zna granic heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:01 am
Jeszcze chory ?? ehh ale niedziela była w niedziele a to dawno juz ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Ibris Marlly ibris xd wiem ze jestem okropna ale jeszcze nie skonczylam sweatdrop heart W porzadku, zostaje Ci wybaczone X3milosierdzie boskie nie zna granic heart Dlatego ciagle jestesmy razem xd heart *buziak w szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:02 am
Cześć , Karola jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oye, Kim :3 narysuj mi cos *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami MarianKanapowiec Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana *rzuca w nią krzesłem* zostaw go *wyciąga z kielni kastet* to nasz przygłupi piękniś... znajdź sobie własnego rofl ale.. ja tak bardzo potrzebuje odrobiny milosci.. bo pozniej bedzie juz za pozno i bede niekochany, tak jak Ty mrgreen nie pochlebiaj sobie, Junior, do osiągnięcia pasa miszczowskiego w byciu znienawidzonym, zgorzkniałym, bezdusznym, niekochanym, ongiś wielce atrakcyjnym arogantem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:03 am