|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:53 am
Twisted_Exile ninja Tylko ze zanim to cos podrosine do wieku w ktorym mozna to bic to Ty mozliw ze bedziesz juz miec swoje wlasne mrgreen *chowa sie* ninja twisted tez prawda xd
fajny wujek z niego bedzie heart ninja wujek nie ciocia 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly nie no zartuje... mrgreen juz minely te czasy kiedy sie bilam... jakos wyroslam z tego xd teraz wszystko zalatwiam dyplomatycznie 3nodding ale normalnie rozplywam sie na mysl o malej rozowej istotce 4laugh ktora po kilku latach , będzie większa , wredniejsza i będzie szperać ci w pokoju , heart jakie to slodkie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly ale normalnie rozplywam sie na mysl o malej rozowej istotce 4laugh o Prosiaczku z Kubusia Puchatka... mrgreen zoofilka jedna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:54 am
Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:55 am
Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Cześć , Karola jestem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ twojego brata.. pale? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oi... sami nowi normalnie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly *zbiera zeby z podlogi* mrgreen heart e tam :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ Miało być cicho i nieśmialo :[ ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:56 am
Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ *podchodzi do gharry* milo mi cie poznac biggrin *podaje lapke* marla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:56 am
Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ Jakis taki nie podobny blaugh hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:57 am
Marlly Mr. Smokey Gharra *niesmialo*Witam wszystkich zgromadzonych. Siema pało ! *plaskacz* Nareszcie jesteś ! Przedstawiam Wszystkim mojego brata ! ^^ *podchodzi do gharry* milo mi cie poznac biggrin *podaje lapke* marla Ohh jak słodko ^_^ milo mi poznać Błazio jestem razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|