|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:43 am
Marlly Kagenoyami czesc, widze, ze instynkt macierzynski daje sie we znaki ^__~ raczej staram sie przyzwyczajac do widoku dzieci bo niedawno sie dowiedzialam ze bede miala braciszka... albo siostrzyczke ale tej opcji nie dopuszczam blaugh ninja uaa... ale fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:43 am
Marlly Kagenoyami czesc, widze, ze instynkt macierzynski daje sie we znaki ^__~ raczej staram sie przyzwyczajac do widoku dzieci bo niedawno sie dowiedzialam ze bede miala braciszka... albo siostrzyczke ale tej opcji nie dopuszczam blaugh ninja wolisz miec brata ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:44 am
MarianKanapowiec Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana *rzuca w nią krzesłem* zostaw go *wyciąga z kielni kastet* to nasz przygłupi piękniś... znajdź sobie własnego rofl ale.. ja tak bardzo potrzebuje odrobiny milosci.. bo pozniej bedzie juz za pozno i bede niekochany, tak jak Ty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:44 am
Kagenoyami wg prawa Murphiego bedziesz miala siostre ale jezeli bedziesz dostatecznie przekonana, ze to bedzie chlopczyk.. .. to i tak bedziesz miec siostre.. prawo murphiego dziala zawsze mrgreen łłłeee... ja nie chce siostry... xd a mozna by ja gdzies wymienic na chlopca?? mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:45 am
Kagenoyami MarianKanapowiec Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana *rzuca w nią krzesłem* zostaw go *wyciąga z kielni kastet* to nasz przygłupi piękniś... znajdź sobie własnego rofl ale.. ja tak bardzo potrzebuje odrobiny milosci.. bo pozniej bedzie juz za pozno i bede niekochany, tak jak Ty mrgreen *zwija sie ze smiechu* jakie dzieci specjalnej troski normalnie... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:46 am
pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen do momentu puki nie podrosnie i tobie nie wleje... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:47 am
*zbiera zeby z podlogi* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:47 am
Marlly pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen a no chyba że 3nodding gorzej jak ten malusi braciszek podrośnie i ci odda domokun hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:48 am
eee.... nie pwoeidzialabym... talk2hand pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:48 am
Konio Marlly pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen do momentu puki nie podrosnie i tobie nie wleje... 4laugh jak on podrosnie to ja juz bede stara krowa i nie bedzie sensu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:50 am
Marlly Konio Marlly pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen do momentu puki nie podrosnie i tobie nie wleje... 4laugh jak on podrosnie to ja juz bede stara krowa i nie bedzie sensu xd czy ja wiem , żeby oddać nigdy nie jest za pozno twisted hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:51 am
Marlly Konio Marlly pewnie 3nodding zawsze bede mogla mu wlac i nie miec wyrzutow sumienia xd heart mrgreen do momentu puki nie podrosnie i tobie nie wleje... 4laugh jak on podrosnie to ja juz bede stara krowa i nie bedzie sensu xd ninja Tylko ze zanim to cos podrosine do wieku w ktorym mozna to bic to Ty mozliw ze bedziesz juz miec swoje wlasne mrgreen *chowa sie* ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:51 am
nie no zartuje... mrgreen juz minely te czasy kiedy sie bilam... jakos wyroslam z tego xd teraz wszystko zalatwiam dyplomatycznie 3nodding
ale normalnie rozplywam sie na mysl o malej rozowej istotce 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|