|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:35 am
Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana to sie tak nie czuj bo tego nie robie blaugh witay tak pozatym mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:36 am
Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana ah ta milosc. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pafnuc Kiray jak myslicie czy raport na temat bezrobocia w Polscew ktorym wystepuje Czechoslowacja jest aktualny? no nie wiem... ja sie dzis poczulem jakbym mieszkal w wielkiejrzeczpospolitej... bo kasownik w autobusie pokazywal date 2056 rofl @Marlly: opcuch WielkaRzeczPospolita rulez blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Cześć , działo się coś ciekawego jak rybki lowilam ?? ^_^ Dotychczas zdarzyło się, co następuje: Na początku stworzono wszechświat. Zezłościło to mnóstwo ludzi i zostało powszechnie uznane za błąd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:37 am
Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana nie martw sie.. to wszyscy takk maja. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:38 am
czesc, widze, ze instynkt macierzynski daje sie we znaki ^__~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:39 am
pafnuc Karnaaa Cześć , działo się coś ciekawego jak rybki lowilam ?? ^_^ Dotychczas zdarzyło się, co następuje: Na początku stworzono wszechświat. Zezłościło to mnóstwo ludzi i zostało powszechnie uznane za błąd. o kurkcze zasiedziałam sie nad tym jeziorkiem confused xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja oi *wita sie na misia* oi oi oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pafnuc Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana nie martw sie.. to wszyscy takk maja. mrgreen a ja tak nie mam confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pafnuc Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana nie martw sie.. to wszyscy takk maja. mrgreen a ja juz myslalem, ze bede tru alternativ gotik pagan blek sejtenik romatnik autsajderem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:40 am
Kagenoyami czesc, widze, ze instynkt macierzynski daje sie we znaki ^__~ raczej staram sie przyzwyczajac do widoku dzieci bo niedawno sie dowiedzialam ze bede miala braciszka... albo siostrzyczke ale tej opcji nie dopuszczam blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:41 am
Kagenoyami *czuje sie podrywany przez Twisted* Witam wszystkich zgromadzonych w duchu pana *rzuca w nią krzesłem* zostaw go *wyciąga z kielni kastet* to nasz przygłupi piękniś... znajdź sobie własnego rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:42 am
Marlly Kagenoyami czesc, widze, ze instynkt macierzynski daje sie we znaki ^__~ raczej staram sie przyzwyczajac do widoku dzieci bo niedawno sie dowiedzialam ze bede miala braciszka... albo siostrzyczke ale tej opcji nie dopuszczam blaugh ninja wg prawa Murphiego bedziesz miala siostre ale jezeli bedziesz dostatecznie przekonana, ze to bedzie chlopczyk.. .. to i tak bedziesz miec siostre.. prawo murphiego dziala zawsze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|