|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:28 am
Mr. Smokey http://tyskiecentrumfantasy.boo.pl/Marly.html I kliknąć na avka razz Moze być ?? rofl rofl moze... zeby mnie tylko ze szkoly nie wywalili mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:28 am
Kiray ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja czesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:30 am
Aidanna Marlly ja pana nie znam, panie pafnuc xd *podchodzi* *podaje lapke* marla mrgreen no jak pafnuca mozna nie znac xd wlasnie... przeca to fibon mon fi czyli ja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:30 am
Kiray ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja ninja witay kryzys wieku sredniego? niedlugo odechce Ci sie picia alkoholu rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:31 am
jak myslicie czy raport na temat bezrobocia w Polscew ktorym wystepuje Czechoslowacja jest aktualny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć , działo się coś ciekawego jak rybki lowilam ?? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pafnuc Aidanna Marlly ja pana nie znam, panie pafnuc xd *podchodzi* *podaje lapke* marla mrgreen no jak pafnuca mozna nie znac xd wlasnie... przeca to fibon mon fi czyli ja! tak to bywa jak sie na gaie zadko wchodzi sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Mr. Smokey http://tyskiecentrumfantasy.boo.pl/Marly.html I kliknąć na avka razz Moze być ?? rofl rofl moze... zeby mnie tylko ze szkoly nie wywalili mrgreen ninja A tam ! Wystraszyłby sie jakby zobaczył old schoolowe "body bgcolor" LOL poprostu by wymiękł razz I witam wszystkich nowoprzybylych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:32 am
pafnuc Aidanna Marlly ja pana nie znam, panie pafnuc xd *podchodzi* *podaje lapke* marla mrgreen no jak pafnuca mozna nie znac xd wlasnie... przeca to fibon mon fi czyli ja! no a jakze by inaczej rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:32 am
Kiray ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:33 am
Kiray jak myslicie czy raport na temat bezrobocia w Polscew ktorym wystepuje Czechoslowacja jest aktualny? no nie wiem... ja sie dzis poczulem jakbym mieszkal w wielkiejrzeczpospolitej... bo kasownik w autobusie pokazywal date 2056 rofl @Marlly: opcuch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
foo: 14-siddharta-marslander-peq.mp3 [3:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Kiray ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja ninja witay kryzys wieku sredniego? niedlugo odechce Ci sie picia alkoholu rofl mrgreen twisted tak stary to ja nie jestem poszedl bym na browara z kumplami ale zimno na dworze i wogole pizdzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:34 am
Kiray jak myslicie czy raport na temat bezrobocia w Polscew ktorym wystepuje Czechoslowacja jest aktualny? zdedycodaniw bardzo aktualny xd mrgreen twisted 06. Editors - [The Back Room #06] Camera [5:02] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|