|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:18 am
Marlly Marlly bo to wyglada strasznie i ten jezyk html taki durny jest sweatdrop domokun arrrg.... domokun crying pozatym nigdy nie robilam stronki... sweatdrop stressed moze w czyms pomoc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:18 am
Twisted_Exile pafnuc ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry ciebie to sie nie boje.... cool oi! Ozz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:20 am
pafnuc Twisted_Exile pafnuc ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry ciebie to sie nie boje.... cool uuuuuuu dzielny Opcus boi sie Anku a raczej brata Anku xd xd xd xd rofl mrgreen twisted *drap za uchem* xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted Witay Ozz 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pafnuc Twisted_Exile pafnuc ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry ciebie to sie nie boje.... cool oi! Ozz! oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Marlly Marlly bo to wyglada strasznie i ten jezyk html taki durny jest sweatdrop domokun arrrg.... domokun crying pozatym nigdy nie robilam stronki... sweatdrop stressed moze w czyms pomoc ? nu jakby mozna bylo... sweatdrop to w zrobieniu stronki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:21 am
Twisted_Exile pafnuc Twisted_Exile pafnuc ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry ciebie to sie nie boje.... cool uuuuuuu dzielny Opcus boi sie Anku a raczej brata Anku xd xd xd xd rofl mrgreen twisted *drap za uchem* xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted co za mieszanina strachu i przyjemnosci.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:22 am
ooo! pafnuc przyszedl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:23 am
Marlly Ozzwald Marlly Marlly bo to wyglada strasznie i ten jezyk html taki durny jest sweatdrop domokun arrrg.... domokun crying pozatym nigdy nie robilam stronki... sweatdrop stressed moze w czyms pomoc ? nu jakby mozna bylo... sweatdrop to w zrobieniu stronki... masz grafike i material na nia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:24 am
ja pana nie znam, panie pafnuc xd *podchodzi* *podaje lapke* marla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:24 am
pafnuc Twisted_Exile pafnuc Twisted_Exile pafnuc ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry ciebie to sie nie boje.... cool uuuuuuu dzielny Opcus boi sie Anku a raczej brata Anku xd xd xd xd rofl mrgreen twisted *drap za uchem* xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted co za mieszanina strachu i przyjemnosci.... rofl cool dobra juz koniec nie moglam sie powstrzymac juz nie bede cie strachac a ni smyrac trzymam raczki przy sobie xd 3nodding mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:25 am
Marlly ja pana nie znam, panie pafnuc xd *podchodzi* *podaje lapke* marla mrgreen no jak pafnuca mozna nie znac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:27 am
Ozzwald masz grafike i material na nia ? num
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:27 am
ninja witka starzeje sie...siedzenie przed kompem zaczyna mnie meczyc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:28 am
Mr. Smokey http://tyskiecentrumfantasy.boo.pl/Marly.html I kliknąć na avka razz Moze być ?? rofl rofl jaka mafie naslemy? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|