|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:56 am
Marlly bo to wyglada strasznie i ten jezyk html taki durny jest sweatdrop domokun arrrg.... domokun crying pozatym nigdy nie robilam stronki... sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:56 am
Marlly Aidanna a ja zem zaglupia na notatnik rofl xp ja tez sweatdrop zwlaszcza ze mi nikt nie wytlumaczyl jak mam to zrobic crying to skorzystaj z pajaczka rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:57 am
Ozual ja niemam czasu a wy jak zwykle jestescie pomocni jak piasek na pustyni.... stare daj mi 5 min xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:58 am
Ozual Twisted_Exile Ozual jestem glupi, mozecie mi to ulozyc alfabetycznie? anafora, metafora, epifora, parafraza, peryfraza, oksymoron, synonim, homonim, antonim, alegoria, symbol, apostrofa, epitet, onomatopeja, antyteza, katharsis, didaskalia, monolog, dialog, paradoks, monodram, geneza, fatum, tren, fraszka, bajka, inwokacja, idylla, inwersja, ironia, komedia, tragedia, prolog, epilog, wiersz wolny, por�wnanie. wyslij mi ktos na pm, dam troche golda za pomoc.... sad pomoge Ci A,Ą B ,C,Ć, D, E,Ę F, G, H, I , J, K,L,Ł,M,N,O,P,Q,R,S,Ś,T,U,V,W,X,Y,Z,Ź,Ż rofl mrgreen twisted ja niemam czasu a wy jak zwykle jestescie pomocni jak piasek na pustyni.... stare wiesz.. w tym czasie juz bys to sobie sam posortowal... a swoja droga to dlaczego mielibysmy w ogole byc tobie pomocni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile to skorzystaj z pajaczka rofl mrgreen twisted a cio to?? x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Twisted_Exile to skorzystaj z pajaczka rofl mrgreen twisted a cio to?? x.x taki maly pajak.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:04 am
Marlly Twisted_Exile to skorzystaj z pajaczka rofl mrgreen twisted a cio to?? x.x taki program do tworzenia stronek znaczy poslugujesz sie komendami html-a ale wstawianie obrazkow itp sprawy sa uproszczone i wogole fajny polski programik : a jak chcesz chyba mam gdzies jeszcze kurs html-a dla pozcatkujacych mrgreen a i to jest jak Opcy mowi maly pajak xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:05 am
Marlly Ozual ja niemam czasu a wy jak zwykle jestescie pomocni jak piasek na pustyni.... stare daj mi 5 min xd sweatdrop i tak prze glupia pomoc rosnie nam coraz wiecej analfabetow==" mrgreen twisted tak mam dzis wyjatkowo podly nastroj mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:06 am
Twisted_Exile Marlly Ozual ja niemam czasu a wy jak zwykle jestescie pomocni jak piasek na pustyni.... stare daj mi 5 min xd sweatdrop i tak prze glupia pomoc rosnie nam coraz wiecej analfabetow==" mrgreen twisted tak mam dzis wyjatkowo podly nastroj mrgreen twisted bij mnie i mow mi brzydko... pirate biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:08 am
opcy Twisted_Exile Marlly Ozual ja niemam czasu a wy jak zwykle jestescie pomocni jak piasek na pustyni.... stare daj mi 5 min xd sweatdrop i tak prze glupia pomoc rosnie nam coraz wiecej analfabetow==" mrgreen twisted tak mam dzis wyjatkowo podly nastroj mrgreen twisted bij mnie i mow mi brzydko... pirate biggrin *tuli i lasi sie do Opcego i smyra go pod brodka* rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:09 am
Twisted_Exile *tuli i lasi sie do Opcego i smyra go pod brodka* rofl rofl rofl mrgreen twisted nono.... jescze sie anku dowie i co bedzie? (musze tego mula troche przewietrzyc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:12 am
pafnuc Twisted_Exile *tuli i lasi sie do Opcego i smyra go pod brodka* rofl rofl rofl mrgreen twisted nono.... jescze sie anku dowie i co bedzie? (musze tego mula troche przewietrzyc) to bylo tak platonicznie ale fizycznie xd mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:15 am
Twisted_Exile pafnuc Twisted_Exile *tuli i lasi sie do Opcego i smyra go pod brodka* rofl rofl rofl mrgreen twisted nono.... jescze sie anku dowie i co bedzie? (musze tego mula troche przewietrzyc) to bylo tak platonicznie ale fizycznie xd mrgreen wink ninja no ja sie zaczynam bac.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:16 am
pafnuc Twisted_Exile pafnuc Twisted_Exile *tuli i lasi sie do Opcego i smyra go pod brodka* rofl rofl rofl mrgreen twisted nono.... jescze sie anku dowie i co bedzie? (musze tego mula troche przewietrzyc) to bylo tak platonicznie ale fizycznie xd mrgreen wink ninja no ja sie zaczynam bac......... sad czego sad ? mnie? sad :< twisted cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|