|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:41 am
Marlly. A jaką stronke musisz zrobić ? tzn jak zaawansowana ma ona być ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:43 am
Ozual jestem glupi, mozecie mi to ulozyc alfabetycznie? anafora, metafora, epifora, parafraza, peryfraza, oksymoron, synonim, homonim, antonim, alegoria, symbol, apostrofa, epitet, onomatopeja, antyteza, katharsis, didaskalia, monolog, dialog, paradoks, monodram, geneza, fatum, tren, fraszka, bajka, inwokacja, idylla, inwersja, ironia, komedia, tragedia, prolog, epilog, wiersz wolny, por�wnanie. wyslij mi ktos na pm, dam troche golda za pomoc.... sad ofisa w domu nie masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:43 am
Marlly czy ktos umie zrobic stronke www?? gonk crying crying i bylby tak wielkoduszny i pomoglby mi?? bo ja nie umiem... nie bylo mnie na lekcji i teraz sie motam crying domokun gonk a musze to dziadostwo zrobic... crying crying crying ja!! dostalam 5 xd tylko ze ja robila ta stronke naa frontPageu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:44 am
Mr. Smokey Marlly. A jaką stronke musisz zrobić ? tzn jak zaawansowana ma ona być ? taka zwykla robiona w notatniku... troche tekstu i pare zdjec... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:48 am
opcy Ozual jestem glupi, mozecie mi to ulozyc alfabetycznie? anafora, metafora, epifora, parafraza, peryfraza, oksymoron, synonim, homonim, antonim, alegoria, symbol, apostrofa, epitet, onomatopeja, antyteza, katharsis, didaskalia, monolog, dialog, paradoks, monodram, geneza, fatum, tren, fraszka, bajka, inwokacja, idylla, inwersja, ironia, komedia, tragedia, prolog, epilog, wiersz wolny, por�wnanie. wyslij mi ktos na pm, dam troche golda za pomoc.... sad ofisa w domu nie masz? mialem niedawno format i niemam... jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:49 am
Aidanna Marlly czy ktos umie zrobic stronke www?? gonk crying crying i bylby tak wielkoduszny i pomoglby mi?? bo ja nie umiem... nie bylo mnie na lekcji i teraz sie motam crying domokun gonk a musze to dziadostwo zrobic... crying crying crying ja!! dostalam 5 xd tylko ze ja robila ta stronke naa frontPageu... Ja preferuje notatnik ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:49 am
Mr. Smokey Aidanna Marlly czy ktos umie zrobic stronke www?? gonk crying crying i bylby tak wielkoduszny i pomoglby mi?? bo ja nie umiem... nie bylo mnie na lekcji i teraz sie motam crying domokun gonk a musze to dziadostwo zrobic... crying crying crying ja!! dostalam 5 xd tylko ze ja robila ta stronke naa frontPageu... Ja preferuje notatnik ^^ a ja zem zaglupia na notatnik rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:51 am
Ozual opcy Ozual jestem glupi, mozecie mi to ulozyc alfabetycznie? anafora, metafora, epifora, parafraza, peryfraza, oksymoron, synonim, homonim, antonim, alegoria, symbol, apostrofa, epitet, onomatopeja, antyteza, katharsis, didaskalia, monolog, dialog, paradoks, monodram, geneza, fatum, tren, fraszka, bajka, inwokacja, idylla, inwersja, ironia, komedia, tragedia, prolog, epilog, wiersz wolny, por�wnanie. wyslij mi ktos na pm, dam troche golda za pomoc.... sad ofisa w domu nie masz? mialem niedawno format i niemam... jeszcze to szpadel w dlon......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a ja zem zaglupia na notatnik rofl xp ja tez sweatdrop zwlaszcza ze mi nikt nie wytlumaczyl jak mam to zrobic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:52 am
Marlly Mr. Smokey Marlly. A jaką stronke musisz zrobić ? tzn jak zaawansowana ma ona być ? taka zwykal robiona w notatniku... troche tekstu i pare zdjec... sweatdrop no to w czym problem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:53 am
Twisted_Exile Ozual jestem glupi, mozecie mi to ulozyc alfabetycznie? anafora, metafora, epifora, parafraza, peryfraza, oksymoron, synonim, homonim, antonim, alegoria, symbol, apostrofa, epitet, onomatopeja, antyteza, katharsis, didaskalia, monolog, dialog, paradoks, monodram, geneza, fatum, tren, fraszka, bajka, inwokacja, idylla, inwersja, ironia, komedia, tragedia, prolog, epilog, wiersz wolny, por�wnanie. wyslij mi ktos na pm, dam troche golda za pomoc.... sad pomoge Ci A,Ą B ,C,Ć, D, E,Ę F, G, H, I , J, K,L,Ł,M,N,O,P,Q,R,S,Ś,T,U,V,W,X,Y,Z,Ź,Ż rofl mrgreen twisted zlooooo.... zloooooooo..... mrgreen heart Caribou [The Milk Of Human Kindness #03] A Final Warning [7:15]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:55 am
Mr. Smokey Marlly Mr. Smokey Marlly. A jaką stronke musisz zrobić ? tzn jak zaawansowana ma ona być ? taka zwykal robiona w notatniku... troche tekstu i pare zdjec... sweatdrop no to w czym problem ?? bo to wyglada strasznie i ten jezyk html taki durny jest sweatdrop domokun arrrg.... domokun crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|