|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:07 am
Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43] ale jazda! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:09 am
opcy Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43]ale jazda! 3nodding no nie moge! taki ubaw!! xd ale o co chodzi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:15 am
Aidanna opcy Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43]ale jazda! 3nodding no nie moge! taki ubaw!! xd ale o co chodzi? ninja chodzilo o kawalaek... ale tak naprawde zespol jest ogolnie rozwalajacy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:17 am
opcy Aidanna opcy Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43]ale jazda! 3nodding no nie moge! taki ubaw!! xd ale o co chodzi? ninja chodzilo o kawalaek... ale tak naprawde zespol jest ogolnie rozwalajacy... aha... xd sciagne ten kawalek i zobacze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:20 am
Nie chce mi sie nic, a jeszcze czeka mnie nauka (od ktorej probuje sie wykręcic cały czas ^^) i pewno jakies inne pierdołki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:22 am
Aidanna opcy Aidanna opcy Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43]ale jazda! 3nodding no nie moge! taki ubaw!! xd ale o co chodzi? ninja chodzilo o kawalaek... ale tak naprawde zespol jest ogolnie rozwalajacy... aha... xd sciagne ten kawalek i zobacze xp raczej ci sie nie spodoba......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:25 am
Mr. Smokey Nie chce mi sie nic, a jeszcze czeka mnie nauka (od ktorej probuje sie wykręcic cały czas ^^) i pewno jakies inne pierdołki. a ja mam jutro sprawdzian z fiiizyki gonk ale i tak nic sie nienaucze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:27 am
gonk gonk gonk czesc domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:27 am
opcy Aidanna opcy Aidanna opcy Lightning Bolt [Wonderful Rainbow #02] Assassins [3:43]ale jazda! 3nodding no nie moge! taki ubaw!! xd ale o co chodzi? ninja chodzilo o kawalaek... ale tak naprawde zespol jest ogolnie rozwalajacy... aha... xd sciagne ten kawalek i zobacze xp raczej ci sie nie spodoba...... zebys sie nie zdzwil... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:36 am
Marlly gonk gonk gonk czesc domokun domokun domokun cześć marlly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:40 am
czy ktos umie zrobic stronke www?? gonk crying crying i bylby tak wielkoduszny i pomoglby mi?? bo ja nie umiem... nie bylo mnie na lekcji i teraz sie motam crying domokun gonk a musze to dziadostwo zrobic... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|