|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:10 am
nic nowego rolleyes tu tak zwykle jest .. mozesz zacząc się przyzwyczajać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:17 am
oi! gumbasy....
Caribou [The Milk Of Human Kindness #10] Pelican Narrows [3:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:21 am
opcy oi! gumbasy.... Caribou [The Milk Of Human Kindness #10] Pelican Narrows [3:50] Oi ...*zastanawia sie nad nowym określeniem* skało osadowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:22 am
domokun ty jaszczurko jedna domokun hehe biggrin (wiem że mam śliczne npgi ale żeby odrazu sie na nie rzucac ) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:23 am
Karnaaa domokun ty jaszczurko jedna domokun hehe biggrin (wiem że mam śliczne npgi ale żeby odrazu sie na nie rzucac ) blaugh wlasnie.... tsk tsk tsk Zmijko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:30 am
nie musisz mnie od razu gryzdz domokun xd *bolało* ała crying bede plakać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:32 am
ninja temparatura na termometrze -3 odczuwalna - 11 gonk gonk gonk bry dzin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:37 am
Karnaaa nie musisz mnie od razu gryzdz domokun xd *bolało* ała crying bede plakać blaugh musisz sie zahartowac ,ja chciałam tylko pomuc ninja T.T ...
Oye Twist [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:41 am
YumiTao Karnaaa nie musisz mnie od razu gryzdz domokun xd *bolało* ała crying bede plakać blaugh musisz sie zahartowac ,ja chciałam tylko pomuc ninja T.T ...
Oye Twist [; dobra , dobra , ale jak wscieklizny dostane sweatdrop .... dobra ja szpadam , papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:43 am
Twisted_Exile ninja temparatura na termometrze -3 odczuwalna - 11 gonk gonk gonk bry dzin twisted ...^_^ ... Heh ... U mnie ok 0 o ...xD ... I jest cieplo ... whee ... i nie narzekam ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:43 am
Karnaaa YumiTao Karnaaa nie musisz mnie od razu gryzdz domokun xd *bolało* ała crying bede plakać blaugh musisz sie zahartowac ,ja chciałam tylko pomuc ninja T.T ...
Oye Twist [; dobra , dobra , ale jak wscieklizny dostane sweatdrop .... dobra ja szpadam , papa wink ja być szczepione zwierze cool
cya
#Ziżej Skwarka - Radio Chlew - Pijany Rolnik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|