|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:02 pm
Marlly Konio Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo. pod pierzynka 4laugh No ba ze pod, bo na niejest fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:02 pm
Mr. Smokey Marlly Mr. Smokey Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^. a ja nie musze byc cholernie cholernie ladna... bo to przemija wolalabym byc cholernie fajna... xd i tylko ladna zreszt kazda zmora znajdzie swego amatora... blaugh i to jest najwazniejsze Tyż prowda 3nodding I tu sie pojawia kwestia tego, co uwazamy za dobre i ladne, mile etc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:04 pm
Konio Marlly Konio Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo. pod pierzynka 4laugh No ba ze pod, bo na niejest fajnie. i jeszcze jakis prywatny kaloryfer... jak juz wspominala o tym ib xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:05 pm
Marlly i jeszcze jakis prywatny kaloryfer... jak juz wspominala o tym ib xd Nu, takie 187cm kochanego cielska i mi jest dobrze X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:06 pm
Ibris I tu sie pojawia kwestia tego, co uwazamy za dobre i ladne, mile etc ^^ wszedzie sie to pojawia bo kazdy moze miec inne zdanie na dany temat... inny gust i upodobania... i dlatego zycie jest piekne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:07 pm
Marlly i jeszcze jakis prywatny kaloryfer... jak juz wspominala o tym ib xd Kaloryfer ze mnie marny ale przez pocieranie ciepło sie tyz wydziela
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:08 pm
Zawsze chcialem moc wstawać o ktorej chce podczas roku szkolnego. Ale niestety nie mam łatwo toteż ide spać ^^.
Czymcie się tu 3nodding
Do następnego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:09 pm
Konio Kaloryfer ze mnie marny ale przez pocieranie ciepło sie tyz wydziela xd ja bym powiedziala ze przy pocieraniu sie juz wszystko gotuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:10 pm
Mr. Smokey Zawsze chcialem moc wstawać o ktorej chce podczas roku szkolnego. Ale niestety nie mam łatwo toteż ide spać ^^. Czymcie się tu 3nodding Do następnego.. *czyma sie* branoc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:12 pm
A Cieniowi zdaje sie padl net... To ja tez sobie ide. Dobrej nocki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:14 pm
Marlly Konio Kaloryfer ze mnie marny ale przez pocieranie ciepło sie tyz wydziela xd ja bym powiedziala ze przy pocieraniu sie juz wszystko gotuje whee Jeszcze nic nie ugotowałem, w swoim zyciu ale grzac potrafie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:15 pm
Ibris A Cieniowi zdaje sie padl net... To ja tez sobie ide. Dobrej nocki :3 ech... czyli sie rozchodzimy do lozeczek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:17 pm
Twisted_Exile Kagenoyami Czesc Twisty. Tym razem mnie zawiodlas crying Taka kiepska pracke sobie wstawic do siga.. uh.. po tym wszystkim.. co nas laczylo crying heart no wybacz z nami juz koniec nie mam ochoty na nic ladnego w sigu crying crying mrgreen twisted ..moje serce jest w strzepkach a dusza smazy sie w wiecznych plomieniach twojego bezguscia crying splamilas sobie rece moja krwia i innymi plynami fizjologicznymi roztrzaskalas moje marzenia zdradzilas mojego chomika zrujnowalas zycie czyt. jak nie dasz Luisa Royo, to wydupiaj mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:18 pm
Konio Marlly Konio Kaloryfer ze mnie marny ale przez pocieranie ciepło sie tyz wydziela xd ja bym powiedziala ze przy pocieraniu sie juz wszystko gotuje whee Jeszcze nic nie ugotowałem, w swoim zyciu ale grzac potrafie. nie watpie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:19 pm
Marlly Konio Marlly Konio Kaloryfer ze mnie marny ale przez pocieranie ciepło sie tyz wydziela xd ja bym powiedziala ze przy pocieraniu sie juz wszystko gotuje whee Jeszcze nic nie ugotowałem, w swoim zyciu ale grzac potrafie. nie watpie xd a ja czasami tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|