|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:47 pm
Konio Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo. pod pierzynka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:48 pm
Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:48 pm
Marlly Konio Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo. pod pierzynka 4laugh Bynajmniej nie samemu/samej ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:49 pm
Czesc Twisty. Tym razem mnie zawiodlas crying Taka kiepska pracke sobie wstawic do siga.. uh.. po tym wszystkim.. co nas laczylo crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:49 pm
Kagenoyami Ej.. to ja tez kce grac 4laugh Zawsze chcialem byc cholernie przystojny mrgreen heart *patrzy* tak troszke jestes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:50 pm
Zmykam chyba za chwilke spać bo w sumie to rano trzeba by było wstać. Ale to za chwilke ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:51 pm
Kagenoyami Czesc Twisty. Tym razem mnie zawiodlas crying Taka kiepska pracke sobie wstawic do siga.. uh.. po tym wszystkim.. co nas laczylo crying heart no wybacz z nami juz koniec nie mam ochoty na nic ladnego w sigu crying crying mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:52 pm
Mr. Smokey Zmykam chyba za chwilke spać bo w sumie to rano trzeba by było wstać. Ale to za chwilke ^^. rano.... jutro rano to ja spac bede whee bo do szkoly nie ide wink heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:53 pm
Marlly Kagenoyami Ej.. to ja tez kce grac 4laugh Zawsze chcialem byc cholernie przystojny mrgreen heart *patrzy* tak troszke jestes whee Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:54 pm
Mr. Smokey Marlly Kagenoyami Ej.. to ja tez kce grac 4laugh Zawsze chcialem byc cholernie przystojny mrgreen heart *patrzy* tak troszke jestes whee Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^. ...A to jeszcze Cie takim nie kocha?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:56 pm
Ibris Mr. Smokey Marlly Kagenoyami Ej.. to ja tez kce grac 4laugh Zawsze chcialem byc cholernie przystojny mrgreen heart *patrzy* tak troszke jestes whee Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^. ...A to jeszcze Cie takim nie kocha?No mowimy o tym co zawsze chcieliśmy, a nie o tym co sie nie wydarzylo i czego nam brakuje ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:57 pm
Mr. Smokey Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^. a ja nie musze byc cholernie cholernie ladna... bo to przemija wolalabym byc cholernie fajna... xd i tylko ladna zreszt kazda zmora znajdzie swego amatora... blaugh i to jest najwazniejsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:00 pm
Marlly Mr. Smokey Ja wolalbym zeby mnie Kobieta (ta jedna jedyna) kochała szczerze takim jakim jestem. Ale w sumie to nie przeszkadzało by mi być cholernie przystojnym wiec śmialo moge sie podpisac pod slowami Kage ^^. a ja nie musze byc cholernie cholernie ladna... bo to przemija wolalabym byc cholernie fajna... xd i tylko ladna zreszt kazda zmora znajdzie swego amatora... blaugh i to jest najwazniejsze Tyż prowda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|