|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:37 pm
Marlly Mr. Smokey Yyy to moze zagrajmy w zawsze chcialem/chcialam ? 3nodding dobrz no więc zawsze chcialem umieć grać na gitarze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:38 pm
ibris... jak poczekasz do jutra to bedzie takie ladniejsze... bo chce spojrzec z perspektywy czsu... xd pozatym jeszcze troszke nad tym musze popracowac whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:38 pm
Kagenoyami Ibris Konio Kage nie podsłuchuj bo to nieładnie. On caly jest nieladny XD <3..a Ty jestes nieladna na tym zdjeciu w moim sigu XD <3 No to po co je tam dales? ;> Pff...
Konio - kultura :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:39 pm
Marlly ibris... jak poczekasz do jutra to bedzie takie ladniejsze... bo chce spojrzec z perspektywy czsu... xd pozatym jeszcze troszke nad tym musze popracowac whee 3nodding Nie ma problemu, moge poczekac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:39 pm
Mr. Smokey Marlly Mr. Smokey Yyy to moze zagrajmy w zawsze chcialem/chcialam ? 3nodding dobrz no więc zawsze chcialem umieć grać na gitarze smile ja tez xd //zawsze chcialam pojechac do luwru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:40 pm
Filozofia beeczyzmu zabrania byc niekulturnym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:41 pm
Ibris Kagenoyami Ibris Konio Kage nie podsłuchuj bo to nieładnie. On caly jest nieladny XD <3..a Ty jestes nieladna na tym zdjeciu w moim sigu XD <3 No to po co je tam dales? ;> Pff...
Konio - kultura :3;> no jak to po co? kompromitacja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:43 pm
Kagenoyami Ibris Kagenoyami Ibris Konio Kage nie podsłuchuj bo to nieładnie. On caly jest nieladny XD <3..a Ty jestes nieladna na tym zdjeciu w moim sigu XD <3 No to po co je tam dales? ;> Pff...
Konio - kultura :3;> no jak to po co? kompromitacja XD Potem Ty mnie bedziesz wychwalal, jak wpadne w kompleksy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ej.. to ja tez kce grac 4laugh Zawsze chcialem byc cholernie przystojny mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly Mr. Smokey Marlly Mr. Smokey Yyy to moze zagrajmy w zawsze chcialem/chcialam ? 3nodding dobrz no więc zawsze chcialem umieć grać na gitarze smile ja tez xd //zawsze chcialam pojechac do luwru Zawsze chcialem... zeby mi sie zycie poukładało tak jak chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:45 pm
Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:46 pm
Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:46 pm
Konio Marlly Twisted_Exile ninja bry wiczor ludziska i mulki mrgreen twisted ninja oi brrrrrry brrrry... za oknem brrrry xd ale w lozku cieplo. ninja zalezy mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:47 pm
Mr. Smokey Marlly Mr. Smokey no więc zawsze chcialem umieć grać na gitarze smile ja tez xd //zawsze chcialam pojechac do luwru Zawsze chcialem... zeby mi sie zycie poukładało tak jak chce. zawsze chcialam miec rodzenstwo... ninja i to sie chyba niedlygo zrealizuje heart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|