|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:48 pm
Konio Marlly Konio cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam. chyba sie pogubilam... sweatdrop ymhym ... :* daj dziubka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:51 pm
Marlly Marlly Konio cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam. chyba sie pogubilam... sweatdrop czy pan jest zupelnie nowy na gai?? czy moze zmienil pan tylko nick?? ninja powtarzam pytanie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:54 pm
czy jest tu jeszcze ktoooosiek?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:03 pm
Ostatecznie ja, jesli to kogos ratuje. Rzucilam bawienie sie dollsami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:03 pm
a jezeli chodzi o te kamerki to pan sie nie martwi xd nie bedziemy az tak paskudne... damy sobie spokuj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:04 pm
Ibris Ostatecznie ja, jesli to kogos ratuje. Rzucilam bawienie sie dollsami XD whee mam juz szkic biggrin zrobie jeszcze jeden i Ci przesle to sobie wybierzesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:05 pm
Marlly Ibris Ostatecznie ja, jesli to kogos ratuje. Rzucilam bawienie sie dollsami XD whee mam juz szkic biggrin zrobie jeszcze jeden i Ci przesle to sobie wybierzesz xd chyba ze chcesz w jakims innym wdzianku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:07 pm
Marlly Marlly Ibris Ostatecznie ja, jesli to kogos ratuje. Rzucilam bawienie sie dollsami XD whee mam juz szkic biggrin zrobie jeszcze jeden i Ci przesle to sobie wybierzesz xd chyba ze chcesz w jakims innym wdzianku Nie, nie :3 Jak skonczysz, to wyslij. Jeszcze tu pobede jakis czas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:13 pm
Marlly chyba juz jestem troszk zmeczna sweatdrop xd ty chyba zreszta tez xp Czemu tak sądzisz ? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:15 pm
Mr. Smokey Marlly chyba juz jestem troszk zmeczna sweatdrop xd ty chyba zreszta tez xp Czemu tak sądzisz ? ^^ po tej ''sma'' w twojej wypowiedzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:18 pm
Marlly Mr. Smokey Marlly chyba juz jestem troszk zmeczna sweatdrop xd ty chyba zreszta tez xp Czemu tak sądzisz ? ^^ po tej ''sma'' w twojej wypowiedzi xd lol hehe. no w sumie tak sie zastanawiam czy iść spać czy jeszcze walczyć tutaj z Wami razz . No ale ! Gramy w coś ?? Dla zabicia nudy. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|