|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:33 pm
Karnaaa komu ?? nie no znowu się gubie sweatdrop kochana, ja nic nie czytam i i tak sie orietuje xd siema twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:34 pm
Twisted_Exile Marlly Twisted_Exile *przyglada sie jej uwaznie ninja hmmmmm twisted witam whee *przytulas* witam ninja *dalej luka na Karnaaa* ninja twisted o kurcze musze fryzurke poprawić (Jey jestem w Tv) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:35 pm
aaaaa? mrgreen pana tez nie znam... marla milo mi *podaje raczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:36 pm
~~lena-undesaid~~ Karnaaa komu ?? nie no znowu się gubie sweatdrop kochana, ja nic nie czytam i i tak sie orietuje xd siema twisted wink bo to wszystko przez prysznic ! zamotałam się , hehe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:38 pm
Marlly aaaaa? mrgreen pana tez nie znam... marla milo mi *podaje raczke* kuna bywa ze sie mnie niezna, ...Bee Jestem jak by co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:39 pm
Mr. Smokey Nic nie bedziecie zamazywać bo : 1) Nie bedziecie nic filmować ! 2) NIE BEDZIECIE NIC FILMOWAC ! ZBOCZEŃCE ! 3) opcego se poogladajcie ^^ no i tyle razz ^^ o jeju jeju... widze ze cisnienie skacze heart xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:40 pm
Konio Marlly aaaaa? mrgreen pana tez nie znam... marla milo mi *podaje raczke* kuna bywa ze sie mnie niezna, ...Bee Jestem jak by co oooo oooo ooooo to ja pana znam whee ale mnie tu dawno nie bylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:41 pm
Marlly Konio Marlly aaaaa? mrgreen pana tez nie znam... marla milo mi *podaje raczke* kuna bywa ze sie mnie niezna, ...Bee Jestem jak by co oooo oooo ooooo to ja pana znam whee ale mnie tu dawno nie bylo sweatdrop cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:42 pm
Konio cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam. chyba sie pogubilam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:43 pm
Marlly Konio cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam. chyba sie pogubilam... sweatdrop czy pan jest zupelnie nowy na gai?? czy moze zmienil pan tylko nick?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:45 pm
Marlly Konio cieszy mnie to, bo ja ciebie nie znam. chyba sie pogubilam... sweatdrop ymhym ... :* daj dziubka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|