|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 11:56 am
herubinek Dobra ja spadam *kieruje się zdenerwowany do wyjścia* Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! evil papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 11:57 am
BeeWolf Melania Moon BeeWolf Pisarz ty jesteś stary biggrin PA Cirilla Cześć AMlanio !! stare PRzeprasza ze nicka przekreciłem glaszcze po głowce biggrin Melanio !!! Moon biggrin nio *buziak w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:00 pm
[Stoi Zamurowany ...] No ale co ..no ten tego .. Przecież tylko przeprosiłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:01 pm
ehhh nuda *konczy pic krew i siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:02 pm
HeeroX ehhh nuda *konczy pic krew i siada na kanapie* Co pić K.R.E.W bede zygał !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:03 pm
BeeWolf [Stoi Zamurowany ...] No ale co ..no ten tego .. Przecież tylko przeprosiłem sweatdrop ja mam dzisiaj dobry humor i kazdemu daje buziaka w policzek*cmok cmok cmok* aha i czy ktos chce kupic odemnie te kajdanki a jesli nie to to moze ktos wie ile one sa warte
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:03 pm
BeeWolf HeeroX ehhh nuda *konczy pic krew i siada na kanapie* Co pić K.R.E.W bede zygał !!! w koncu jestem wampirem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:05 pm
HeeroX BeeWolf HeeroX ehhh nuda *konczy pic krew i siada na kanapie* Co pić K.R.E.W bede zygał !!! w koncu jestem wampirem a czyja krew? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:05 pm
Melania Moon BeeWolf [Stoi Zamurowany ...] No ale co ..no ten tego .. Przecież tylko przeprosiłem sweatdrop ja mam dzisiaj dobry humor i kazdemu daje buziaka w policzek*cmok cmok cmok* aha i czy ktos chce kupic odemnie te kajdanki a jesli nie to to moze ktos wie ile one sa warteOj to miło ... biggrin .. A ja z checia kupie .. za 1500 golda tyle mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:09 pm
BeeWolf Melania Moon BeeWolf [Stoi Zamurowany ...] No ale co ..no ten tego .. Przecież tylko przeprosiłem sweatdrop ja mam dzisiaj dobry humor i kazdemu daje buziaka w policzek*cmok cmok cmok* aha i czy ktos chce kupic odemnie te kajdanki a jesli nie to to moze ktos wie ile one sa warteOj to miło ... biggrin .. A ja z checia kupie .. za 1500 golda tyle mam biggrin no nie wiem najpierw sprawdze ile kosztuja w markecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:10 pm
Melania Moon BeeWolf Oj to miło ... biggrin .. A ja z checia kupie .. za 1500 golda tyle mam biggrin no nie wiem najpierw sprawdze ile kosztuja w markecieNo dopsz ale ja jestem pewniakiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:10 pm